Aşk Bir Rüya 118. bölüm özeti ve fragmanı izle - 17 Haziran Çarşamba

Aşk Bir Rüya 118. bölüm özeti ve fragmanı izle - 17 Haziran Çarşamba
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 118. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 118. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 118. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 118. bölüm özeti

Aditi Druv ve Tapki’nin konuştuklarını görürü. Druv iş konuşması yaptıklarını söyleyince Aditi bunları imzalamanız gerekiyormuş Kosi söyledi der. Druv kalem verir, Tapki imzalayıp oradan gider. Aditi Druv’a kalemi iade ederken elindeki kağıtları düşer. Aditi ve Druv kağıtları toplarken kafaları çarpışır, ikili göz göze gelir. Aditi özür diler. Düğün öncesi dandiya oynarlar. Druv ve Aditi çok güzel oynayınca Şada kıskanır. Bihan ise Tapki’nin eline vurunca özür diler. Tapki hata yapıp gidiyorsun diye kızar. Bihan yeni bir planla devam eder. Tekerleme yarışması yapalım der. Tapki yarışmada başarılı olunca Bihan şok olur. Odaya gittiğinde peşi sıra gider ve benim Tapkim olduğunu biliyorum neden bunu yapıyorsun der. Bihan gittiğinde Tapki ağlar. Bir sonraki gün Tapki evlenmek için aday kriterleri belirlediğini öğrenen Bihan sinir olur. Tapki kimseyi beğenmez. İstediği özelliklerin tamamı Bihan’da vardır. Şada Aditi’yle çarpışınca ona tokat vuracaktır ki Druv onu durdurur. Ardından Aditi’ye kolasını açmasında yardım eder. Druv yardım ederken gömleği ıslanır. Çıkarın yıkayayım diye ısrar ederken Şada ne yapmaya çalışıyorsun sen diye Aditi’ye bağırır. Tapki gece kardeşinin yanına gider ve onu teselli eder. Bihan bunu görür. Bir sonraki gün dua saatinde dansçı getirtir. Tapki onları durduracaktır ki Druv onu sakinleştirir. Tapki bir sonraki dansı benim için edin deyince Bihan şok olur. Druv Şada’ya bir oyun oynar ve yüz temizleme ürünlerine bir toz katar. Şada Kosi’ye bunu uygular. Druv daha sonra Şada’ya benimle gelir misin bir otele gidelim rezervasyon yaptırdım der. Şada gitmeye karar verir. Bihan ise Tapki’ye dokunmaya çalışınca Tapki çileden çıkar. O gidince de ağlar. Kosi ise yüzünden dolayı herkesi dalga konusu olunca Şada’ya kızar ama Şada dışarda olunca Aditi’ye git onu bul diyor. Aditi’nin elbisesinde açıklık vardır. Onları bulduğunda herkes ona bakar. Şada  onu azarlar ve hakaret eder. Druv Aditi’yi eve ben bırakacağım bekle der. Aditi kendi gitmek isterken Druv bana ne oluyor diye düşünür. Döndüğünde üzgün hali Şada’nın da gözünden kaçmaz. Şada eve geldiğinde Kosi onu azarlar. Tapki yüzü için krem verir. Şada Kosi’den özür diler, Tapki’ye teşekkür eder.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 119. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 18 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 119. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum