Aşk Bir Rüya 113. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Haziran Cuma

Aşk Bir Rüya 113. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Haziran Cuma
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 113. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 113. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 113. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 113. bölüm özeti

Kosi sonunda Tapki gitti bir an önce Bihan’ın böbreğini alalım derken Sankara onu duyup elindeki çayı düşürür. Kosi ona yanlış anladığını söyleyip inandırır. Tapki videolu kanıt ile geri döndüğünde Kosi adamlarına emir verip Bihan’ı kaçırmıştır. Bihan’ın kolları bağlanmış videosunu gösteren Kosi, elindeki kanıtı ver ki Bihan kurtulsun der. Tapki düşünürken dans gösterisi başlar. Çiftler dans eder. Şada ise dans ederken dolaylı olarak John’a olan sevgisini ifade eder. Tapki gösteriden sonra elindeki çipi Kosi’ye verir. Bihan’ın yerinde Naman’ı gören Tapki oyuna gelmiştir ama asıl oyuna gelen Kosi olur. Kosi John için Bihan’ın böbreğini alacağız diye itiraf ederken Tapki onları dinlemiş olan John’u içeri çağırır. John artık benim için öldünüz, Londra’ya gidiyorum diye rest çeker. Kosi ve Naman ağlar.  Kosi sinirle Tapki’yi alır ve Bihan’ın yanına getirir. Bihan’a zehir enjekte eder ve onları kilitleyip gider. Tapki zorda olsa Bihan’ı hastaneye yetiştirir. Eve döndüklerinde de olanları anlatır. Bihan doğru mu bu deyince Kosi sessizdir. Tapki cevabını sessiz olmasından anlayabilirsin der. Ancak Pandey ailesinin düşmanı olan bir adam çıkagelir ve Bihan’a olanlardan ben sorumluyum der. Tapki kimseyi inandıramaz. Kosi ise ben oğlumu nasıl zehirlerim diye numaradan ağlar. Bihan da annesini savunur. Sankara Kosi’ye gerçekten öldürmek mi istedin onu der. Kosi evet deyip ona ceza verir. Sankara Bihan’ı koruyacağım diye düşünür. Tapki Pandey ailesinden de kimseyi inandıramaz. Bir anne oğlunu öldürecek kadar alçalamaz diye düşünürler. Tapki ise Bihan’a yanında yatacağını söyler. Bihan’a bir şey olur diye korkuyordur. Çarşaf konusunda tartışırlar, Tapki Bihan’ın üzerine düşer. Birbirlerine sarılırlar. Bihan onu kollarına alır ve odaya giderler.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 114. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 13 Haziran Cumartesi günü yayınlanacak olan 114. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.