Aşk Bir Rüya 112. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Haziran Perşembe

Aşk Bir Rüya 112. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Haziran Perşembe
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 112. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 112. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 112. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 112. bölüm özeti

Oyunu kaybeden evi terk edecek iddiası üzerine oyunların oynanacağı Aşk Bir Rüya 112. bölüm özeti başlıyor. Tapki bisiklet sürmeyi Bihan’dan öğrendiği anları hatırlayıp kaşığı almak için bisiklete biner. Zamanında dönmeyi de başarır. Kosi ve Naman bu defa kaşığı tutamasın diye kaşığın ısınmasını sağlayan bir tuzak kurarlar. Tapki zorda olsa yarışı kazanmak üzeredir Kosi taş atar. Tapki tökezlese de yarışı kazanan olur. Bir sonraki tur dans yarışmasıdır. Kosi ise Naman ise şu Tapki’den kurtulmazsak Bihan’ı nasıl alıp gideceğiz derken Tapki onları dinlemiş ve şüphelerinin doğru olduğunu anlamıştır. Bihan’ı yalnız bırakmayacağım diye kendi kendine söz verir. Dans provaları başladığında Sankara ve Bihan’ın dans ettiğini gören Tapki kıskanır. Üstüne bir de Bihan dandiya oynarken Sankara’nın eline vurduğu için özür dilemek için elini tutunca Tapki gider. Bihan onu görüp ardından gider. Kosi sevinir. Dans yarışmasında Kosi, Pandey ailesinin şarkısını çalar ve onda dans ederler. Pandey ailesi pes etmeyip tam kazanacaktır ki Kosi’nin tuzağına düşerler ve sahne kırılır. Kazanan Kosi ve ailesi olur. Sonuç için bir yarışma daha yapılacaktır. Tapki Kosi’nin gerçeği itiraf edeceğini düşündüğü için kayıt cihazı yerleştirse de Kosi fark edip onu çıkarır. Tapki Sankara’nın sindura Bihan’ın adını yazıdğını görünce şok olur ve onu uyarır.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 113. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 12 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 113. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.