Alışverişin Melekleri programı bugün neden yok! Kanal D yayın akışı

Alışverişin Melekleri programı bugün neden yok! Kanal D yayın akışı
Kanal D'nin yeni sezonda yayınlanmaya başlayan alışveriş programı Alışverişin Melekleri bugün ekranlara gelmedi. Programı takip edenler de neden yeni bölümün yayınlanmadığını merak ediyor. Bugün Evim Şahane programı Kanal D'de görülünce Alışverişin Melekleri neden yayınlanmadı sorusun da araştrılmaya başlandı. İşte detaylar...

'Alışverişin Melekleri bugün neden yok?' sorusunun cevabı merak ediliyor. Ivana Sert gibi önemli isimlerin bulunduğu programın bitip bitmediği dahi konuşuluyor. Yayın ile ilgili açıklama geldiğinde siz değerli okuycuularımızla paylaşacağız.

Yeni formatı nasıl
Yarışmacılar bu kez seçtikleri “Melekler” ile yarışıp, büyük ödülün sahibi olmaya çalışacak. Moda programlarının fenomen yarışmacıları Ayşegül Doğan, Nihal Candan ve Simay Tokatlı, programda yarışmacılara koçluk edecek.

alışverişin melekleri

Büyük ödül 10 bin TL
Tüm hafta boyunca jürinin karşısına çıkan ve en yüksek puanı alan melek ve yarışmacısından oluşan ekip haftanın ödülü olan 10 bin TL’yi almaya hak kazanacak. “Alışveriş Melekleri” 13 Kasım’da başlıyor. Yarışma hafta içi her gün Kanal D’de.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.