Afili Aşk neden yok final mi yaptı bitti mi? Yeni bölüm ne zaman?

Afili Aşk neden yok final mi yaptı bitti mi? Yeni bölüm ne zaman?
Kanal D'nin en çok sevilen ve izlenen dizilerinden Afili Aşk'ın yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Bu kararın sebebi izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Afili Aşk neden yok final mi yaptı bitti mi? Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Ayşe ve Kerem'in aşk dolu hikayesini komik bir serüvenle anlatan Afili Aşk'ın yeni bölümü Kanal D'nin 29 Şubat Cumartesi yayın akışından çıkarıldı. Her hafta reyting zirvesini kovalayan ve ilk sıralarda kendisine yer bulan dizinin hayranları bu karar hakkındaki gerekçeyi araştırıyor ve Afili Aşk neden yok final mi yaptı bitti mi? Yeni bölüm ne zaman? sorularını soruyor. Detayları sizler için derledik.

 

Afili Aşk neden yok?

Kanal D'de bugün yayınlanması beklenen Afili Aşk'ın 36. bölümü bugün ekranlardaki yerini alamayacak. Bunun sebebi ise İdlib'de 33 askerimizin şehit düşmesi ve 32 askerimizin de yaralanması. Afili Aşk'ın yerine bu akşam İki İyi Çocuk izleyicilerin karşısına çıkacak. 

 

Afili Aşk yeni bölüm ne zaman?

Büyük bir ilgiyle izlenen Afili Aşk'ın yeni bölümü 7 Mart'ta yayınlanacak.


Afili Aşk'ın son bölümünde neler oldu?

Kerem ölüm kalım savaşı verirken Ayşe ve ailesinin endişeli bekleyişi sürer. Rıza Kerem’in başına gelenlerden kendini sorumlu tutar, Muhsin’e dostluk elini uzatır. Ancak bu sefer Yiğiter ailesi tepkilidir. Ayşe ise Kerem’i kaybetme korkusunu yaşar. Hastanedeki yas ortamı Kerem’in uyanmasıyla yerini bayram havasına bırakır. Ama garip giden bir şeyler vardır. Kerem her şeyin üstüne temiz bir sayfa açmak ister. Ayşe de Kerem için her şeyi yapmaya hazırdır. Ama bu o kadar kolay gözükmemektedir. Ceyda ve Yelda çoktan kendi planlarını uygulamaya geçmiştir. Ayşe ve Ceyda kıran kırana bir düelloya girer. Kerem bir karar vermek zorundadır. Yeni hayatında Ayşe’yle mi yoksa Ceyda’yla mı devam edecektir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.