Afili Aşk final izle! Afili Aşk 38. bölüm tek parça, full ve HD izle

Afili Aşk final izle! Afili Aşk 38. bölüm tek parça, full ve HD izle
Kanal D'nin romantik dizisi Afili Aşk ekranlara veda ediyor. Dizinin son bölümü de izleyicileri tarafından soluksuz izlendi. Yayın hayatını sona erdiren yapım artık dönem dönem tekrar bölümleriyle ekranlarda olacak. Diziyi kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler için tek parça, full ve HD izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Peki Afili Aşk'ın 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk 38. bölüm fragmanı izle. Afili Aşk 38. bölüm özeti.

Perşembe akşamlarının adından en çok söz ettiren yapımlarından Afili Aşk dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Çağlar Ertuğrul, Altan Erkekli, ve Burcu Özberk başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve haftalardır gündemden düşmeyen Afili Aşk'nin yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Afili Aşk 38. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Afili Aşk 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.
 


Kanal D Afili Aşk 38. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Afili Aşk 38. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Afili Aşk'nin 38. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Afili Aşk 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Afili Aşk 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa kanald.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


afili aşk hülya yiğiter asena tuğal

melis sezen fotoğrafları


Afili Aşk 38. bölüm özeti

Ceyda’nın getirdiği doktor Ayşe’nin gerçekten hamile olduğunu söyleyince Ayşe ve Kerem için yeni bir sayfa açılmıştır. Kerem bu bebek için çok istekli görünmektedir. Kerem’in ilgisi Ayşe’nin kafasını karıştırır. Acaba Kerem sadece bebekle mi ilgilenmektedir? Hâlâ Kerem’e aşık olsa da bu ikilem Ayşe’yi Kerem’den uzaklaştırmaktadır. Bu sırada Ceyda’nın doktoru Ayşe’nin tekrar karşısına çıkar ve bebekle ilgili şoke edici bir bilgi verir. Bu bilgi Ayşe’nin hayatındaki her şeyi alt üst edecek güçtedir. Ayşe ne yapacağını düşünürken Ceyda da elinde kalan son kartı oynamış, Amerikalı ortaklara şirketin durumunu ve Kerem’in çalkantılı özel hayatını gammazlamıştır. Şirketten gelen yabancı yetkili ortaklığı bitirmek niyetindedir. Bu da Kerem’in hem babasına rezil olması hem de kariyerine alacağı büyük bir darbe demektir. Ayşe ve Kerem üstlerine gelen ve onları boğmak üzere olan bu sorun denizini aşıp, aşk limanına yanaşmayı başarabilecekler midir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.