6 Mart Cuma Yemekteyiz Reyhan Akpınar | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

6 Mart Cuma Yemekteyiz Reyhan Akpınar | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?
Büyük heyecan sahne olan bölümleri ile ekranları kasıp kavuran Yemekteyiz'de son güne geldik. Dört yarışmacının ardından bugün sıra Reyhan Akpınar'a geldi. Reyhan Hanım'ın yapacağı her yemek ve rakipleri karşısındaki sunumları belirleyici rol oynayacak. Peki Reyhan Akpınar'ın menüsünde neler vardı, hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Güzel şarkıcı Seda Sayan'ın sunumuyla yayınlanan Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Pazartesi günü Muhsin Karaalp ile başlayan hafta salı günü Feyzanur Balcı'nın performansı ile devam etmişti. Haftta ortasında Nejla Özdemir marifetlerini sergilemişti. Dün de Yıldız Hanım yarıştı. Son gün ise sırada Reyhan Akpınar var. İlk günden bu yana yaptığı yorumlarla dikkat çeken Reyhan Akpınar'ın menüsündeki yemekler ve alacağı puanlar merakla bekleniyor. Peki Reyhan Akpınar hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

 

Reyhan Akpınar hangi yemekleri yaptı?

Yemekteyiz'de bu denli iddialı bir yarışmacı boy gösterince ister istemez yaptığı yemekler de merak konusu oluyor. Hafta içi saat 16:00'da başlayan bölümleri ile binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yarışmada Reyhan Hanım'ın menüsü ve yaptığı yemekler haberimizdeki yerini alacak.

 

Reyhan Akpınar kaç puan aldı?

Çoğu zaman tartışmalara neden olsa da puanlama Yemekteyiz'in en önemli kısımlarından birisi. Reyhan Hanım beklentileri de yükseltiyor. Çünkü sunum puanlamada önemli bir kriter ve detay. Son gün yarışmacısı Reyhan Akpınar puanları açıklandıktan sonra haberimizde olacak.


Yemekteyiz Reyhan Akpınar
 

Yemekteyiz Reyhan Akpınar kimdir?

Yarışmanın 4. gün yarışmacısı Reyhan Akpınar oldu. Kendisi evli. 47 yaşında. 2 oğlu ve 1 çocuğu var. Feyzanur Balcı ve Nejla Özdemir gibi Instagram'da sunumlar yapıyor ve satış gerçekleştiriyor. 10 bin lirayı almak isteyen Reyhan Hanım, performansıyla para ödülünü kazanmak amacında.

Yemekteyiz Reyhan Akpınar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Yıldız Güneş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Nejla Özdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Muhsin Karaalp kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Feyzanur Balcı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.