5 Mart Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada Sedanur Karataş | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

5 Mart Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada Sedanur Karataş | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışması olarak kabul edilen Zuhal Topal'la Sofrada yepyeni bir günle karşımızda. Dün Özlem Halıcıoğlu yarışmış ve puanlarını almıştı. Bugün ise sıra Sedanur Karataş'ta. Peki Zuhal Topal Seda Karataş'a kaç puan verdi? Sedanur Karataş kaç puan aldı ve hangi yemekleri yaptı? İşte detaylar...

Birbirinden iddialı yarışmacılarla öğle sonrası kuşağına damga vuran Zuhal Topal'la Sofrada bugün de dopdolu. Gelin ve kaynanaların birbirleriyle olan yarışların nefes kestiği programda bugün dördüncü gün. Yani Sedanur Karataş. Dün Özlem Halıcıoğlu'nun aldığı puanlar sonrasında zirvenin kızıştığı yarışmada birincilik hedefleyen genç gelinin işi ise hiç de kolay değil. Ancak inatçı bir kişiliğe sahip olmasıyla birlikte Karadenizli kayınvalidesiyle 15 bin lirayı hedefleyen Karataş bunu başarmak istiyor. Peki Zuhal Topal Seda Karataş'a kaç puan verdi? Sedanur Karataş kaç puan aldı ve hangi yemekleri yaptı? İşte detaylar...
 

Zuhal Topal'la Sofrada Sedanur Karataş kimdir?

FOX TV'de 354. bölümde yarışacak olan Sedanur Karataş 4. gün yarışmacısıdır. Aslen Konyalıdır. 25 yaşındadır. 2 yıllık evlidir ve 1 çocuğu vardır.

 

Zuhal Topal'la Sofrada Aysun Kamber kimdir?

Karadenizlidir. En genç kayınvalidedir kendisi. İddialı ve bir o kadar da eleştiriyi sever. Gelinine çok güveniyor. 15 bin lira ile horon etmek istiyor.

 

Sedanur Karataş kaç puan aldı? Puan Durumu

Pazartesi başlayan serüvende üç yarışmacı puanlarını aldı ve sıra Sedanur Karataş'a geldi. Genç gelin yaşına rağmen bu yarışmada birinci olabileceğini kanıtlamak istiyor. Bunun için seçeceği yemeklerden sunuma, pişirdiği yemeklerdeki yöntemlerden miktarlara kadar pek çok şeye dikkat etmek zorunda. Sedanur Karataş'ın aldığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

 

Zekiye  4
Nezaket  4
Halide  5
Ayşe  4
Zuhal Topal:    6
TOPLAM   23


 

Zuhal Topal bugün Sedanur Karataş'a kaç puan verdi? Puan Durumu

Yarışmanın en önemli kriterlerinden biri de Zuhal Topal'ın verdiği puanlar.  Sebebi kayınvalidelerin verdikleri puanların çoğu zaman adaletsiz olduklarına inanılması. Güzel sunucu hakkaniyetli davranarak herkese hak ettiği puanı veriyor. Bu sebeple de günün en çok merak edilen puanı Zuhal Topal'dan geliyor. Hafta sonunda da belirleyici rol oynuyor. Zuhal Topal'ın verdiği puan da açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

Zekiye  4
Nezaket  4
Halide  5
Ayşe  4
Zuhal Topal:    6
TOPLAM   23










Sedanur Karataş hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında gelinlerin yaptığı yemekler ev kadınları tarafından ilgiyle araştırılıyor. Tarifi, malzemeleri ve yapılışı da merakla öğrenilmek isteniyor. Sedanur Hanım'ın menüsü de belli olduktan sonra haberimizde yer alacak.

 

  • Konya usulü Bamya Çorbası
  • Duvak Böreği
  • Zeytinyağlı Karnabahar
  • Hünkar Beğendi
  • Meyhane Pilavı
  • Mevsim Salatası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.