4 Mart Çarşamba Yemekteyiz Nejla Özdemir'in günü | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

4 Mart Çarşamba Yemekteyiz Nejla Özdemir'in günü | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?
TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Dün Feyzanur Balcı hünerlerini sergilemiş ve günü 16 puanla tamamlamıştı. Bugün ise rakibesi Nejla Özdemir yarışacak. Kendisinden beklentiler büyük. Peki Nejla Özdemir'in menüsünde neler vardı, hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Seda Sayan'ın sunumuyla yayınlanan Yemekteyiz'de 142 bölüm geride kaldı. Bugün yani 4 Mart Çarşamba günü 143. bölüm ekranlarda olacak. Yarışmacı ise Nejla Özdemir. Muhsin Karaalp ve Feyzanur Balcı'dan sonra kendi gününde iyi bir sonuç almak ve cuma yapılacak final öncesinde iyi bir derece elde etmek isteyen Nejla Hanım'ın işi hiç de kolay değil. Dişli rakip ve rakibelerinin arasından sıyrılmayı hedefleyen güzel yarışmacının performansı da merak ediliyor. Peki Nejla Özdemir'in menüsünde neler vardı, hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.
 


Yemekteyiz Nejla Özdemir kimdir?

Yarışmada boy gösterecek isimler açıklandıktan sonra 29. haftanın en dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Nejla Özdemir aslen Bulgaristan göçmeni. İkiz annesi. Çocukları 4.5 yaşında. Instagram'da sunum yaptığı bir sayfa var ve kendisini binlerce kişi takip ediyor. Bu sebeple de beklentiler büyük. Dün Feyzanur Balcı'da olduğu gibi. Yarışmanın geride kalan zaman diliminde kendisi hakkında oldukça fazla sorgulama gerçekleştirildi.

yemekteyiz nejla özdemir


Bulgaristan'dan destek var

Nejla Özdemir bugün yarışacağı Yemekteyiz'de Türkiye dışından da destek alacak. Aslen Bulgaristanlı olan güzel yarışmacıya bu ülkeden de destek mesajları yağdı. Bugün de çok sayıda kişi ekran karşısında Nejla Hanım'ı izleyecek.
 

Nejla Özdemir yemekleri yaptı?

Yemekteyiz'de bu denli iddialı bir yarışmacı boy gösterince ister istemez yaptığı yemekler de merak konusu oluyor. Hafta içi saat 16:00'da başlayan bölümleri ile binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yarışmada Nejla Hanım'ın menüsü ve yaptığı yemekler haberimizdeki yerini alacak.

 

Nejla Özdemir kaç puan aldı?

Çoğu zaman tartışmalara neden olsa da puanlama Yemekteyiz'in en önemli kısımlarından birisi. NejlaHanım'ın özellikle sunum işi yapması beklentileri de yükseltiyor. Çünkü sunum puanlamada önemli bir kriter ve detay. İkinci gün yarışmacısı Nejla Özdemir'in puanları da açıklandıktan sonra haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.