3 Mart Salı Yemekteyiz Feyzanur Balcı'nın günü | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

3 Mart Salı Yemekteyiz Feyzanur Balcı'nın günü | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile heyecanın devam ettiği Yemekteyiz'in ikinci gününe geldik. Dün Muhsin Karaalp performansını sergilemiş ve puanlarını almıştı. Bugün ise sıra Feyzanur Balcı'da. Peki Feyzanur Balcı hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranların vazgeçilmezleri arasına giren ve keyifle izlenen Yemekteyiz'de dün yeni hafta başlamıştı. Muhsin Karaalp, Feyzanur Balcı, Nejla Öztürk, Yıldız Güneş ve Reyhan Akpınar haftanın birinci olabilmek için kıyasıya rekabete girmişti. İlk gün haftanın tek erkek yarışmacısı olan Muhsin Karaalp rakibelerini ağırlamış ve gününü en iyi şekilde tamamlamak için mücadele vermişti. Bugün de sıra ikinci yarışmacıda. Yani Feyzanur Hanım'da. Peki Feyzanur Balcı hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Tüm bilgiler haberimizde.
 


Feyzanur Balcı kimdir?

Dün Yemekteyiz'in yeni yarışmacıları tanıtıldıktan sonra en dikkat çeken isimlerden biri Feyzanur Balcı olmuştu. Belki de en çok diyebiliriz. Kendisi 29 yaşında, 11 yıllık evli ve  çocuk sahibi. Blogger. Instagram'da şahsına ait hesabında yer ve mekan önerisi, sunum ve dekorasyon ürünleri satışı yapıyor. Bunun yanısıra mekanlara kahve sunumu çalışmaları gerçekleştiiyor. Kendisini hayatla barışık, hümanist, gönlü gereğinden fazla büyük, çok kolay sever, çok kolay güvenir, çok da kolay siler olarak tanımlıyor. 'Nedensiz severim nedenli soğurum' diyor. Ölüme çare olmadığını düşünmediği dünyada her şeyin düzelebileceğini ve 3 günlük dünyada ne kırmak ne de kırılmak istediğini ifade ediyor.

feyzanur balcı yemekteyiz


Feyzanur Balcı hangi yemekleri yaptı?

Yemekteyiz'de bu denli iddialı bir yarışmacı boy gösterince ister istemez yaptığı yemekler de merak konusu oluyor. Hafta içi saat 16:00'da başlayan bölümleri ile binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yarışmada Feyzanur Hanım'ın menüsü ve yaptığı yemekler haberimizdeki yerini alacak.

feyzanur balcı
 


Feyzanur Balcı kaç puan aldı?

Çoğu zaman tartışmalara neden olsa da puanlama Yemekteyiz'in en önemli kısımlarından birisi. Feyzanur Hanım'ın özellikle dekorasyon ve sunum işi yapması beklentileri de yükseltiyor. Çünkü sunum puanlamada önemli bir kriter ve detay. İkinci gün yarışmacısı Feyzanur Balcı'nın puanları da açıklandıktan sonra haberimizde olacak.

Feyzanur Hanım 16 puanla yarışmayı tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.