26 Şubat Çarşamba reyting sonuçları | Kuruluş Osman ve Çok Güzel Hareketler 2

26 Şubat Çarşamba reyting sonuçları | Kuruluş Osman ve Çok Güzel Hareketler 2
Televizyon ekranlarında yayınlanan programların yer aldığı reyting sonuçları belli oldu. Kuruluş Osman ve yeni gününde yayınlanan Çok Güzel Hareketler'in yanısıra Jet Sosyete de akşamın en çok izlenenleri arasındaydı. Peki 26 Şubat Çarşamba reyting sonuçları sıralamasında Kuruluş Osman, Jet Sosyete ve Çok Güzel Hareketler 2 kaçıncı oldu? İşte detaylar...

Türkiye'de milyonlarca insan her gün farklı zaman dilimlerinde televizyon karşısında vakit geçiriyor. Yayınların izlenme oranları da gün sonunda derlenerek sıralanıyor ve bunun adına da reyting adı veriliyor. Her gün gerçekleştirilen ölçümlerde ilk sıralara yerleşmek çok önemli. Genelde ekonomik anlamda büyük kanalların prime time kuşağındaki yayınları reyting sıralamasının ilk basamaklarında yer alıyor. Ancak bazen durum da değişebiliyor. Peki 26 Şubat Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? En çok izlenen film hangisi? Detayları sizler için derledik.
 


26 Şubat Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı?

Ekranlarda yayınlanan tüm yapımlar kendi kuşağı ve gün içerisindeki tüm yayınlarla karşılaştırılıyor ve birçok kategoride sıralamalar yapılıyor. AB, ABC1 ve TOTAL kategorilerinde 3 Şubat Çarşambatesi reyting sonuçları saat 10:15-10:30 sıralarında açıklanmış olacaktır. Ancak Gazete Damga'da izlenme oranlarını detaylı olarak yayınlayamadığımız için tahmini sıralamalarla karşınızdayız.


Dün en çok hangi dizi, film, yarışma ya da program izlendi?

Web sitemizi ziyaret eden okuyucularımız için birçok ulusal kanalın yayın akışını aşağıdaki listede yayınladık. Kanalların akşam saatlerinde yayınladığı programlar genelde ilk sıralarda yer alıyor. Ancak Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi bir gerçek de var. Sabah saatlerinde yayınlanmasına rağmen muhteşem bir izlenme oranı elde ediyor.

Editör tahmini;
- Kuruluş Osman
- Çok Güzel Hareketler 2
- Jet Sosyete
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.