20-24 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı ve birinci oldu?

20-24 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı ve birinci oldu?
FOX TV'nin en çok izlenen programlarından biri olan ve televizyon dünyasında da farklı bir yerde bulunan Zuhal Topal'la Sofrada 78. haftasına veda ediyor. Pazartesi günü Arife Dinli ile başlayan maraton bugün Emine Işık ile son bulacak. Ardından da puanlar açıklanacak ve bir kişi 15 bin lira kazanacak. Peki 20-24 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı ve birinci oldu? İşte detaylar...

Türkiye'nin en lezzetli, heyecanlı ve renkli yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada 390. bölümü ile karşınızda. Final bölümünün akşam kuşağına kaydırıldığı ikinci haftada yine gelin ve kaynanaların kıyasıya rekabeti izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bugün final günü ve artık son yarışmacı sonrasında 15 bin liranın sahibi belirlenecek. Zuhal Topal'ın da vereceği puanlarla birlikte hafta sonuçlanacak. 15 bin liralık ödül için de iki güçlü aday var. Peki Zuhal Topal'la Softada kim birinci oldu? Detaylar haberimizde..

 

20-24 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdi?

Bu haftanın ilk performansına imza atan Arife Dinli 20 Nisan Pazartesi günü kayınvalideleri ağırladı.İkinci günün yarışmacısı Dilek Büke idi. Dünya mutfağından sunduğu yemeklerle geçer not almaya çalıştı. Hafta ortasında Leyla Kaya yarıştı ve kayınvalideleri etkilemek için elinden geleni yaptı. Dün Büşra Kara hünerlerini sergileyerek haftayı birinci tamamlamak adına ter döktü. Bugün de sıra Emine Işık'ta. Haftanın en genç gelini ile beş günlük maraton sona erecek.

 


Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

Pazartesi yarışan Arife Dinli ilk gün 25  puan toplamıştı. Haberlerimizde bu seviyenin çok düşük kaldığından bahsetmiştik. Ki öyle de oldu. Dilek Hanım ikinci gün 31 puanla zirveye çıktı ve haftanın ilk elemesini yaptı adeta. Arife Hanım elenmiş oldu. Ancak Dilek Hanım'dan sona yarışan Leyla Hanım ise 32 puanla adını ilk sıraya yazdırdı. Dün yarışan Büşra Kara da 24 puan aldı ve şu an sonuncu durumda. Eğer Emine Hanım 32 ya da 33 puan toplayamazsa 15 bin lira Leyla Hanım'ın olacak.

Arife Dinli: 25
Dilek Büke: 31
Leyla Kaya: 32
Büşra Kara: 24

Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Leyla Kaya kazandı.

 









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.