1 Ocak Çarşamba Müge Anlı (bugün) neden yok? Tatlı Sert bitti mi?

1 Ocak Çarşamba Müge Anlı (bugün) neden yok? Tatlı Sert bitti mi?
ATV'nin başarılı programı Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programı çarşamba yayın akışında yer almıyor. Peki 1 Ocak Çarşamba Müge Anlı (bugün) neden yok? Tatlı Sert bitti mi? İşte detaylar...

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile ekran başına kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert, birçok olayı çözüme kavuşturarak aileleri kavuşturuyor, suçluları ortaya çıkarıyor ve insanları sevindiriyor. Sabah kuşağının tek söz sahibi programı olan ve reyting sıralamasında da zirveye oynayan Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ocak Çarşamba günü yayınlanmayacak. İzleyiciler de haliyle Müge Anlı neden yok, Müge Anlı bitti mi? gibi sorular soruyor ve yanıtını arıyor. Cevabı haberimizde.
 


1 Ocak Çarşamba Müge Anlı (bugün) neden yok?

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından birine imza atan Müge Anlı, 2019'un son yayını ile salı günü aTV ekranlarındaki yerini alacak. Yeni senenin ilk günü olan 1 Ocak Çarşamba günü ise tatilde olacak. Program herhangi bir şekilde bitmedi. Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV'nin en değer verdiği yapımlardan biri. 10'dan fazla sezondur yayınlanan program perşembe günü yeni bölümü ile yayınlanacak.

müge anlı kimdir?


1 Ocak Çarşamba ATV yayın akışı

ATV yeni yılın ilk gününe 07:05'te Seviyor Sevmiyor ile merhaba diyor. 08:00'de Kahvaltı Haberleri ile izleyicilere dünden bugüne yansıyanlar aktarılacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yerine Kuruluş Osman 3. bölüm tekrarı var. 13:00'te Gün Ortası ile günün gelişmeleri izleyicilerin karşısında olacak. Kuruluş Osman bir saat sonra bu kez 4. bölümü ile yayınlanacak. Saatler 16:20'yi gösterdiğinde Esra Erol'da Türkiye'nin gerçeklerini ortaya koyacak. 19:00'da ATV Ana Haber var. Film olarak Malefiz ve Karayip Korsanları seçildi. Ve gün böyle tamamlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.