Zorbaları durdurun!

Zorbaları durdurun!
​​​​​​​Kartal'da yaşayan 32 yaşındaki anaokulu öğretmeni Buse Berfi Yılmaz iddiaya göre 7 aydır birlikte olduğu erkek arkadaşı tarafından öldüresiye darp edildi.

Hastaneye kaldırılan Yılmaz, yoğun bakıma alındı. Genç öğretmenin kafatasında 2 kırık, çeşitli yerlerinde ise ısırık ve darp izleri olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan erkek arkadaş ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı

KAFATASINDA 2 KIRIK, ÇEŞİTLİ YERLERİNDE ISIRIK VE DARP!

Anaokulu öğretmeni olan Buse Berfi Yılmaz, eşinden ayrıldıktan sonra 7 yaşındaki çocuğu ile Kartal'da yaşamaya başladı. Yılmaz, yaklaşık 7 ay önce ise 40 yaşındaki Ahmet Hasan T. ile sevgili oldu. Erkek arkadaşı tarafından darp edilen Yılmaz, bu durumu kız arkadaşına anlattı. Erkek arkadaşının kafasını duvara vurduğunu söyledi. 2 gün sonra Yılmaz, erkek arkadaşı Ahmet Hasan T. ile yine buluştu. Otomobille ilerleyen ikili arasında çıkan tartışmanın ardından erkek arkadaşı Yılmaz'ın yere düştüğünü savunarak, hastaneye getirdi. Genç öğretmenin kafatasında 2 kırık, çeşitli yerlerinde ise ısırık ve darp izleri olduğu ortaya çıktı.

KIZIM ŞU ANDA YOĞUN BAKIMDA HAYATİ RİSKİ DEVAM EDİYOR

Buse Berfi Yılmaz'ın annesi Zeynep Yılmaz, "Kızım şu anda entübe, yoğun bakımda. Bilinci kapalı. Hayati risk taşıyor. Savcılığın önünde kızımızın hayati riskinin hala devam ettiği, ölüme çok yakın olduğu, beyninde ödem oluştuğu, vücudunda birçok yerde darp izlerinin olduğunu belirten bir dosyamız da var" diye konuştu. Kızının vücudunda darp izleri olduğu için doktorun durumu emniyete bildirdiğini söyleyen acılı anne, “Kızımın bu hale getirilmesinin ardından suç duyurusunda bulunduğumuz zaman ilgili şahsın 2 tane suç dosyasının olduğunu öğrendim. Uyuşturucudan 2 suç dosyası varmış" ifadelerini kullandı.

ana-foto.jpg

KİMSE DUYARSIZ KALMASIN!

Acılı anne Zeynep Yılmaz, “Şahsın bir an önce yakalanıp gereken cezasının verilmesini istiyorum. Meğerse benim kızımın başına da gelebilirmiş. Yani kimse duyarsız kalmasın istiyorum" diye konuştu.

ana-fotoya-gom-foto-altini-bagla.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.