Yeni göz bebeğim

Yeni göz bebeğim
Türk Pop Müziği'nin sevilen isimlerinden Nil Gülcan, 'yeni göz bebeğim' dediği şarkısı için stüdyo çalışmalarını çok yakında tamamlıyor.

Arka arkaya çıkardığı ve paylaşım rekorları kıran şarkılarına bir yenisini eklemek için stüdyoya giren Gülcan, yeni albümdeki şarkıların seçimini tamamlamak üzere olmanın keyfi içinde. "İstiklal" adlı şarkının söz ve müziği Nil Gülcan'a ait. Düzenlemesi Ahmet Kolpar'ın yaptığı şarkının çekim ve montaj işlerinde Murat Aygör ve Ahmet Aygör var. Şarkının yönetmenliğinde yine Nil Gülcan imzası bulunuyor. 


Herkes sahte

Müzisyen kimliğinin yanısıra yapımcılığı ve  renkli kişiliğiyle de ilgi toplayan Nil Gülcan, televizyon dünyasında "Nil Vakti" programından sonra yeni proğramının başlayacağını söyleyerek “Televizyonda herkesin sahte olduğunu düşünüyorum. Ancak tam da bu sebepten çok da iyi bir televizyoncu olabilirim. Düşündüğüm farklı konseptleri yansıtabileceğim yeni bir format ile başlayacağım. Televizyonu sadece kendine hizmet eden bir araç olmaktan çıkarıp sanat ve topluma da hizmet edecek bir mecra haline getirebiliriz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.