Hadise "Esas Oğlan" ile oyunculuğa soyundu, yakışıklı partneri belli oldu

Hadise "Esas Oğlan" ile oyunculuğa soyundu, yakışıklı partneri belli oldu
Şarkıcılık kariyerinde adı gibi olay yaratan Hadise, şimdilerde oyunculuk sektörüne adım atmanın heyecanını yaşıyor. Sevilen şarkıcı çok yakında "Esas Oğlan" isimli dizi ile ekranlarda olacak.

Dansları ve olay yaratan aşklarıyla magazinde en çok konuşulan isimlerden olan Hadise, şarkıcılık kariyerinde altın çağını yaşarken şimdilerde oyunculuk sektörüne adım atmaya hazırlanıyor. Hadise, dijital platform Gain'de yayınlanacak "Esas Oğlan" dizisi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Hadise'nin "Esas Oğlan'daki" partneri İlhan Şen oldu!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Gain'de yayınlanacak olan "Esas Oğlan" isimli diziyi Şenol Sönmez yönetecek. Hadise'nin, Esas Oğlan dizisindeki partneri ise yakışıklı oyuncu İlhan Şen olacak. Hadise dizide "Ceren" karakterine hayat verirken, İlhan Şen ise "Mert" karakterini canlandıracak.

1708826.webp

Dizide iki yakın arkadaş bir araya gelecek!

Hadise'nin özel hayatında en yakın dostlarından biri olan oyuncu Seda Bakan'da Esas Oğlan dizisinin kadrosunda yer alacak. Bakan dizide "Selma" karakterine hayat verecek. Romantik komedi türünde çekilecek olan "Esas Oğlan" dizisi, 8 bölümden oluşacak.

hadise-oyunculuga-ilk-adimini-atti-ilk-partneri-ilhan-sen-oldu-1719473191241-1.jpg

Esas Oğlan'ın çekimleri ne zaman başlayacak, dizi ne zaman yayınlanacak?

Başrolünü Hadise, İlhan Şen, Seda Bakan'ın paylaştığı Esas Oğlan isimli romantik komedi dizisinde Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk yazacak, Şenol Sönmez yönetecek. Dizinin belirlenme aşamasında olan oyuncu kadrosunun yanı sıra çekimlerin Temmuz ayında İstanbul'da başlaması bekleniyor.

Gain'de seyircisiyle buluşacak "Esas Oğlan" ın yayın tarihi ise netleştiğinde haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.