Ümit Kantarcılar ve Aleyna Tilki sevgili mi oldu! İşte ilk sözler...

Ümit Kantarcılar ve Aleyna Tilki sevgili mi oldu! İşte ilk sözler...
Henüz 18 yaşını doldurmamasına rağmen hem şarkıcılığı hem sosyal medya paylaşımları hem de çıktığı sahneler magazin dünyasından düşmeyen Aleyna Tilki'nin oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar ile aşk yaşadığı iddiası herkesi şaşırttı. Kantarcılar konu hakkında açıklamada bulundu.

Yüz milyonlarca kez izlenen videolarıyla Youtube'u sallayan Aleyna Tilki daha 18 yaşına girmeden adı aşk dedikodularına karıştı. Başarılı popçunun yakışıklı oyuncu ATV'de yayınlanan ve yakaladığı reyting oranlarıyla adından söz ettiren Kanatsız Kuşlar dizisinin baş rol oyuncusu Ümit İbrahim Kantarcılar ile birlikte olduğu öne sürüldü.

İddiaları yanıtladı
Yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren Kantarcılar, aşk iddialarını yanıtladı.

aleyna tilki ümit ibrahim kantarcılar

Öyle bir durum yok
Adı Aleyna Tilki'yle aşk dedikodularına karışan Kantarcılar, "Bazı aşklar, mahrem yaşanır. İş, hayvan ve mesleğime olan aşkımı cesurca haykırabilirim. Ama bazı aşklarımın da kıymetli kalması gerektiğini düşünüyorum. Aleyna ile öyle bir durum yok. Herkes herkesle arkadaş olabilir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.