Tuba Büyüküstün samimi pozları sonrası Toskana'ya kaçtı!

Tuba Büyüküstün samimi pozları sonrası Toskana'ya kaçtı!
Umut Evirgen ile samimi pozları magazin dünyasına bomba gibi düşen ve eleştiri oklarının hedefi olan Tuba Büyüküstün çareyi İtalya'ya gitmekte buldu. Adeta kaçış planı olarak değerlendirilen yolculukta güzel oyuncu ve sevgilisi Toskana'yı tercih etti.

Olay yaratan görüntüleriyle haberlere konu olanTuba Büyüküstün ve Umut Evirgen Bodrum'dan ayrıldı. İkili öekilen kareleri unutturmak adına böyle bir plan yaparken başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün'ün ailesi ile de kriz yaşadığı iddia edildi.

Kendisinden 8 yaş küçük sevgilisiyle aşkı olay olan ve çeşitli zamanlarda gündemi sallayan haberlerde adı geçen Tuba Büyüküstün'ün şezlongda uzanırken verdiği samimi pozlar herkesi şaşırtmıştı. Öyle ki iki çocuk annesi olan başarılı oyuncuya annesi ve babasından da tepki geldiği öne sürülüyor.

İtalya'ya gittiler
Saklambaç'ta yer alan habere göre; Umut Evirgen'le önceki gün İtalya'ya giden Tuba Büyüküstün, konaklamak için ise Toskana'yı seçti. Buradaki üzüm bağları ve UNESCO tarafından koruma altına alınan yerleri gezecek olan ünlü çift, böylece hem biraz moral depolayacak hem de gözlerden uzak kalacak.

tuba büyüküstün umut evirgen

Tekrarı yaşanmayacak
Etiler'deki bir mekana ortak olan sevgililer, Michelin yıldızlı restoranları da gezip, yemeiçme konusunda yeni fikirler edinecek. Bu arada Evirgen'le fotoğrafları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Tuba Büyüküstün'ün yaz boyunca bir daha Bodrum'a gitmeme kararı aldığı da konuşulanlar arasında.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.