Thugs of Hindostan'ın güzel oyuncusu Katrina Kaif kimdir? Detaylı biyografi

Thugs of Hindostan'ın güzel oyuncusu Katrina Kaif kimdir? Detaylı biyografi
Aamir Khan'ın vizyona girmesine çok az bir süre kalan son filmi Thugs Of Hindostan'ın baş rol oyuncularından biri olan Katrina Kaif'in güzelliği herkesi etkiliyor. Başarılı oyuncu hakkında sürekli olarak 'Katrina Kaif kimdir?' sorusu soruluyor. Detaylı biyografi haberimizde yer alıyor.

Bollywood dünyasının en çok tanınan isimlerinin başında gelen Katrina Kaif ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Aamir Khan'ın 2018'deki projesinde kendisine Amitabh Bachchan ile eşlik edecek olan Kaif'in hayatı merak ediliyor. Katrina Kaif fotoğrafları ve güzelliği de erkekleri büyülüyor. Daha önce birkaç kez aşk yaşayan ancak evli olmayan güzel yıldız için Katrina Kaif kimdir sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor.

Hint sinemasının en güzel aktristlerinden biri olan güzeller güzeli Katrina Kaif, 16 Temmuz 1983 tarihinde dünyaya geldi. Asıl adı Katrina Turquotte'dir. Her ne kadar Bollywood projelerinde yer alsa da Britanya asıllıdır. Bollywood filmlerinin yanı sıra Telugu ve Malayalam dilindeki filmlerde de rol almıştır. Bollywood'un en yüksek ücretli oyuncularından biri olan Katrina Kaif, en çok kazanan oyuncularının da başında gelir. Kaif magazin medyasının da önemli isimlerinden biridir. Ailesinin Hong Kong'da bulunduğu sırada doğan ünlü yıldız, kariyerine model olarak başladı ancak Kaizad Gustad ile hayatı değişti. Sinemaya ilk adımını 2003'te Boom filmi ile atan Katrina Kaif, Amitabh Bachchan'in de yer aldığı projede bulundu. Filmin ardından modellik kariyerinde önemli başarılar elde eden Kaif, sonrasında Telugu dilindeki Malliswari (2004) filminde de oynadı ve arka arkaya iki romantik komedi, Maine Pyaar Kyun Kiya? (2005) ve Namastey London (2007) filmlerinde rol aldı. 2009’daki New York filmindeki rolü ile Filmfare Yılın En İyi Aktristi ödülünü kazanan Katrika Kaif, 2011’debir kez daha bu ödülün sahibi oldu. Ek Tha Tiger, Dhoom 3 gibi önemli filmlerde de baş rol oynayan Kaif, dünya sinemasının en güzel isimlerinin arasında yer alıyor. Bollywood yıldızı Katrina Kaif’in Türkiye’den de binlerce hayranı bulunuyor.



katrina kaif fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum