Survivor'da kim diskalifiye oldu? Acun Ilıcalı açıkladı..

Survivor'da kim diskalifiye oldu?  Acun Ilıcalı açıkladı..
Survivor'da dün akşam kim diskalifiye oldu. Peki neden elendi..

Hüsamettin Ozan Aslan- Survivor'da 10 Nisan 2023 akşamı yayınlanan bölümde kim neden diskalifiye oldu? Sosyal medyada geniş yankı uyandıran diskalifiye ile ilgili Acun Ilıcalı açıklama yaptı.

Acun Ilıcalının açıklaması

Geçen gün biliyorsunuz Asena'ya çok yüklendim. Ve ben şunu öğrendim hayatta; 'İnsan bir şey yaptıktan sonra sebep üretebiliyor.' Sonra Asena bana dedi ki; 'Siz bana yükleniyorsunuz ama yarın Merve başka sebep bulacak' dedi. Ama hepinizin huzurunda, Asena'ya bir şey söylemek istiyorum; Haklıymışsın. Burada benim yaşadığım durum hayat tecrübesi. Asena bana bunları yapıyor deyip, bir şekilde sorunun Asena'da olduğunu söyleyen Merve. Ama bir şeyi kaçırmışım, kendime ders vermeyi kaçırmışım. İnsanlar bahane buluyorlar. Biz hep beraber oturduk Merve'yi Survivor'da tutmaya çalışıyoruz. Neden çalışıyoruz? Sen şuanda ne kadar zorlanıyorsan zorlanabilirsin ama arkadaşlarını yalnız bırakamazsın.

[related-posts id="98156" color="bg-primary"][/related-posts]

Survivor'dan kim diskalifiye oldu?

Merve Yıldırım takım arkadaşlarının oyun sırasında kaderiyle oynadığı yalnız bırakması gerekçesiyle yarışmadan diskalifiye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.