Somer Sivrioğlu hapse mi giriyor, Türkiye’ye dönecek mi? Somer Şef, MasterChef’te bu yüzden mi yok?

Somer Sivrioğlu hapse mi giriyor, Türkiye’ye dönecek mi? Somer Şef, MasterChef’te bu yüzden mi yok?
Ünlü şef Somer Sivrioğlu’nun İstanbul’daki restoranında yıkılan duvar nedeniyle bir kişinin ölmesi nedeniyle devam eden davadan şok karar!

Cansev Temuçin - MasterChef’in jüri üyelerinden olan ünlü şef Somer Sivrioğlu’na hapis şoku! Sivrioğlu’nun restoranında yaşanan olayın mahkemesinden karar çıktı. Peki Somer Sivrioğlu hapse mi girecek? MasterChef Allstar programının tanıtım filminde de yer almayan Sivrioğlu Türkiye’ye dönecek mi?

Allstar'ın tanıtımında yok!

MasterChef’te Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu’nun yarışmasının yeni sezonda yer almayacağı iddia edilmişti. Sivrioğlu, geçtiğimiz günlerde ilk kez yayınlanan MasterChef Allstar tanıtımında da yer almamıştı. Bugün gündeme gelen bir haber ise olaya yeni bir boyut getirdi.

Ürdünlü diplomat ölmüştü

Bilindiği gibi geçtiğimiz yılın mayıs ayında Somer Sivrioğlu’nun Beşiktaş’ta bulunan restoranının duvarı çökmüş ve o sırada yoldan geçen Ürdünlü eski bir diplomat hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin süren mahkemeden 9 Haziran 2023 Cuma günü bir karar çıktı. Sivrioğlu ve diğer sanıklar hakkında “Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 22,5 yıla kadar hapis istendi.

Duruşmaya gelmedi

MasterChef programının yayında olmadığı zamanlarda Avustralya’da yaşayan Somer Sivrioğlu, mahkemeye katılmadı. Ünlü şefin avukatları ise Sivrioğlu’nun bir sonraki duruşmada hazır bulunacağını ifade etti.

İstanbul'dan paylaşım yaptı!

Tüm bu bilgiler doğrultusunda, Somer Sivrioğlu’nun mahkeme süreciyle ilişkili olarak mı MasterChef jürisinde yer almadığı merak konusu oldu. Avustralya’da yaşayan ancak dün Instagram hesabından İstanbul’da olduğuna dair paylaşımlar yapan Sivrioğlu’nun bir sonraki duruşmaya katılması bekleniyor. Duruşma sonucunda çıkacak karar büyük bir merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.