Simge Fıstıkoğlu annelik sonrası ekranlara dönüyor

Simge Fıstıkoğlu annelik sonrası ekranlara dönüyor
Televizyon dünyasının güzel sunucularından Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu annelik sevinci yaşadıktan sonra ekranlara dönmeye karar verdi. Başarılı isim şubatta karşımızda olacak.

İzleyicilerin en çok sevdiği haber sunucularından biri olan Simge Fıstıkoğlu hayatını Emir Tavukçuoğlu ile evlenmiş ve temmuz ayında da hamilelik sebebiyle bir süre mola vermişti. Aradan geçen zamanda doğum yapan Fıstıkoğlu için sahaya inme vakti geldi.

Eylülde anne oldu
Geride kalan eylül ayında annelik sevinci yaşayan ve takipçilerini de sevindiren Fıstıkoğlu şubat ayından itibaren tekrardan ekranlardaki yerini alacak. Doğum ile ilgili haberi Simge Fıstıkoğlu'nun kardeşi Sinem Fıstıkoğlu, "Dünyanın en iyi kardeşi şimdi anne oldu. Maşallah deyin kardeşime, İyi dilekleriniz, her şey için teşekkürler" diyerek Instagram hesabından duyurmuştu.

Şubatta görüşürüz
Kısa süre önce oğlunu kucağına alan ünlü sunucu ekrana geri dönüyor. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Fıstıkoğlu, "Özlediniz biliyorum, ben de özledim az kaldı. Dönüyorum şubatta görüşürüz" mesajını paylaştı.

simge fıstıkoğlu

sinem fıstıkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.