Sıla yuva mı yıktı? Kariyeri tehlikede...

Sıla yuva mı yıktı? Kariyeri tehlikede...
Masterchef'te adını duyuran Hazer Ameni ile bir araçta sarmaş dolaş ve sarhoş olarak görüntülenen Sıla'nın yuva yıkan kadın olduğu iddiası herkesi şoke etti. Ünlü şarkıcının kariyeri de tehlikeye girdi.

Henüz Ahmet Kural ile davalık olduğu konu karara bağlanmayan Sıla verdiği görüntüyle herkesi şaşırtmıştı. Önceki gün Hazer Ameni ile bir araçta görüntülenen başarılı şarkıcının evliliği bitiren kadın olarak iddia edilmesi magazin gündemini salladı. Şiddet gördüğü iddiasıyla başvurduğu mahkemede eski sevgilisine karşı hukuki savaş verecek olan Sıla'nın söz konusu kareler sonrasında kariyeri de tehlikeye girdi.

Binlerce kişiye verdiği konserler, sattığı milyonlarca albüm ve internet dünyasına vurduğu damga ile ismini her geçen gün daha da fazla kişiye duyuran Sıla kendi inşa ettiği müzik geçmişini yine kendisi yıkacak gibi görünüyor. Her ne kadar Hazer Ameni'nin 'Proje için bir aradaydık' açıklaması yapsa da ünlü şarkıcının objektifler tarafından çekilen kareleri büyük bir darbe vuracak. Hele ki Ameni'nin eşinden 'Sıla yüzünden ayrılacaklar' iddiası doğruysa hepten bir yıkım olacak.

Takipten çıktı
Bu olaydan sonra Hazer Ameni'nin eşi Deniz Mumcuoğlu takipten çıkınca olanlar oldu. Ayrıca Mumcuoğlu'nun annesi de Ameni'yi takipten çıkardı. Bu gelişmeler boşanma sürecine mi işaret sorularını da beraberinde getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.