Sevda Erginci'den ses getirecek Talat Bulut açıklaması! 'Maalesef...'

Sevda Erginci'den ses getirecek Talat Bulut açıklaması! 'Maalesef...'
Taciz iddialarıyla gündemden düşmeyen Yasak Elma dizisinde oyuncular arasındaki tartışmalar da sürüyor. Şevval Sam'ın Talat Bulut hakkındaki sözlerine katıldığını açıklayan Sevda Erginci Şevval Sam'ın; ''Maalesef onunla çalışıyoruz.'' şeklinde ifadelerine yer vererek desteğini gösterdi.

Pazartesi akşamlarında reyting sıralamasını üst sıralarında yer alan dizilerin başında gelen Ysaak Elma'da sular durulmuyor. Arka arkaya gelen açıklamalarla süren soğuk savaşta bu halkaya katılan son isim Sevda Erginci oldu. Rol arkadaşı Şevval Sam'a sahip çıkan ve destek gösteren Erginci,  Talat Bulut hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Talat Bulut'un Şevval Sam'ın kendisine sarf ettiği ''Maalesef onunla çalışıyoruz.'' açıklamasında bulunmasının ardından 100 bin TL'lik manevi tazminat talebiyle dava açması üzerine yaşanan tartışmalara Sevda Erginci de dahil oldu. Ünlü oyuncu Sevda Erginci, baş rol oyuncusu Şevval Sam'ı desteklediğini dile getirdi.

sevda erginci
 

Şevval doğru söyledi


Gazete Vatan'ın haberine göre; Talat Bulut, şahsı hakkında "Maalesef onunla çalışıyoruz" açıklamasında bulunan Yasak Elma dizisinin baş rol oyuncusu Şevval Sam'a 100 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Bunun üzerine Talat Bulut’un aynı seti paylaştığı rol arkadaşı Sevda Erginci'den de tepki geldi. Sevda Erginci, "Talat Bulut onunla çalıştığımız için şükretmemiz gerektiğini söylemiş. Şevval de deneyimli bir oyuncu. Mütevazilik önemli bir şey. Şevval çok doğru söyledi, maalesef onunla çalışıyoruz" şeklinde ifadelere yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.