Serkan Keskin ile Meriç Aral’ın düğünü ne zaman, nerede, nikah şahitleri kim? Meriç Aral’ın gelinliğinin markası ne, kaç para?

Serkan Keskin ile Meriç Aral’ın düğünü ne zaman, nerede, nikah şahitleri kim? Meriç Aral’ın gelinliğinin markası ne, kaç para?
Uzun yıllardır birlikte olan oyuncu çift Serkan Keskin ile Meriç Aral bugün düzenlenen törenle evlendi. Meriç Aral ile Serkan Keskin'in düğün törenlerinin detayları merak konusu oldu.

Türk sinema ve dizi dünyasının son dönemde en çok öne çıkan isimlerinden olan Serkan Keskin ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Meriç Aral'ın mutlu günü. Meriç Aral ile Serkan Keskin çifti bugün İstanbul'da düzenlenen törenle dünya evine girdi. Evliliğe ilk adımı atan çifti mutlu günlerinde yakın arkadaşları da yalnız bırakmadı. Serkan Keskin ile Meriç Aral'ın düğününün İstanbul'da hangi mekanda yapılacağı, çiftin nikah şahitlerinin kim olacağı ve Meriç Aral'ın gelinliğinin markası gibi konular en çok merak edilen başlıklar arasında yer aldı. İşte Serkan Keskin ile Meriç Aral'ın düğününe dair tüm merak edilenler..

260-195814-ads-z-166ec4a1684bee.jpg

Serkan Keskin ile Meriç Aral'ın düğünleri nerede, hangi mekanda?

Serkan Keskin ile Meriç Aral, 19 Eylül 2024 Perşembe günü İstanbul’da düzenlenen törenle evlendi. Oyuncu çiftin düğün törenleri, Etiler semtinde yer alan Delicatessen adlı mekanda gerçekleşti. Kır düğünü konsepti ile “evet” diyen çifti oyuncu dostları törende yalnız bırakmadı. Keskin çiftinin düğünün ardından ise bir kulüpte after party yapacakları öğrenildi.

gx2oqwrxkaagpzb.jpeg

Meriç Aral’ın gelinliğinin markası ne, kaç TL?

Düğünde sade askılı bir gelinlik ve abartıdan uzak bir saç ve makyaj tercih eden Meriç Aral’ın gelinliğinin markası da merak konusu oluyor. Henüz düğününe dair bir paylaşımda bulunmayan Aral’ın gelinliğinin markası ile birlikte düğün hazırlıklarına dair tüm detayları kısa süre içinde paylaşması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.