Beren Saat yeni projeyle ekranlara dönüyor! Bu defa gazeteciyi canlandıracak

Beren Saat yeni projeyle ekranlara dönüyor! Bu defa gazeteciyi canlandıracak
Son olarak Netflix'te yayınlanan İstanbul İçin Son Çağrı filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile yer alan Beren Saat, bu kez "Gizli Dolap" isimli yeni filmiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Aşk-ı Memnu ile bir nesilin aklında yer eden ve son olarak Netflix projesiyle kamera karşısına geçen Beren Saat'in yeni filmine dair detaylar belli oldu.

Saat, bu kez "Gizli Dolap" isimli bir filmde rol alacak. "Gizli Dolap" filminin çekimlerinin başladığı ifade edilirken, kadroda kimlerin olduğu da merak ediliyor.


KADRODA PEK ÇOK ÜNLÜ İSİM VAR


Beren Saat’in başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda yer alacak kişiler de belli oldu. Kadroda başarılı oyunculardan Yiğit Özşener, Furkan Andıç, Pınar Çağlar Gençtürk, Duygu Sarışın, Cem Gönen, Gamze Karaduman ve Derya Alabora yer alacak.

FİLM NEREDE YAYINLANACAK?

Filmin yayınlanacağı yer ise sorgulanıyor. Film, dijitalde yayınlanacak ve Prime Video’da yayına girecek.


GAZETECİYİ CANLANDIRACAK


2025 yılında vizyona girecek filmde Beren Saat, Rengin Alaz'a hayat verecek. Filmde Rengin, herkes tarafından tanınan, popüler, cesur ve başarılı bir gazeteciyi canlandıracak. Rengin, ablasının eşinin bir uygulama aracılığıyla başka kadınlarla görüştüğünü öğrendikten sonra, başta ablası olmak üzere, yakın çevresindeki herkesin bu uygulamalarda yayın yapan kadınlarla ilgili yargılarını fark edecektir.


Toplumun yargılarıyla yüzleşme yaşayacak ve sonra Rengin buna yönelik bir yazı dizisi hazırlayacaktır. Kimliğini gizleyerek bu dünyaya adım atmaya karar vermiş olan Rengin uygulama üzerindeki paylaşımlarıyla hızlıca popüler hale gelecektir.

Fakat bu süreçte hem kendisini hem de arzularını düşünüp sorgulayacaktır. Bu tehlikeli yolculuk ise büyük bedeller ödemesine sebebiyet verecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.