Serenay Sarıkaya evinin kapılarını açtı, sosyal medya sallandı! "Çok kasvetli"

Serenay Sarıkaya evinin kapılarını açtı, sosyal medya sallandı! "Çok kasvetli"
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, evinin kapılarını ilk kez yabancı bir dergiye açtı. Sarıkaya'nın evi sosyal medyayı salladı. Kimi kullanıcılar evi çokça beğenirken, kimi takipçi ünlü oyuncunun evini kasvetli buldu.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, evinin kapılarını ilk kez yabancı bir dergiye açtı. Bir süredir şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen oyuncu, Dubai menşeli AD Middle East Dergisi'ne evinin kapılarını açtı.

Sarıkaya, İstanbul Boğazı'nın Avrupa Yakası'daki sahile kıyısı olan bir semtte bulunan evini anlatırken "Evim benim kabuğum ve kabuğumdayken kendimi güvende hissediyorum" ifadelerini kullandı.

SERENAY SARIKAYA EVİNİN KAPILARINI AÇTI


Sarıkaya, ayrıca leopar desenli kanepesi hakkında, "Evi düşünmeye başladığımda aklıma ilk gelen şey dev bir leopar kanepe oldu. Nedenini bilmiyorum ama bu fikre takıntılıydım. Her şeyin sade olmasını istiyordum ve sadece bu kanepe benim imza parçam olacaktı. Evin ortasında neredeyse bir sanat eseri gibi. Her bir parçasıyla 360 derece bağlantı kuruyor. Eve vardığımda kendimi kanepede buluyorum. Şimdi ona bir isim vermem gerektiğini hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu evinin sade ve boş olması gerektiğini ancak etrafta görmeye tahammül edebildiği tek şeyin kitapları ve masasının dağınıklığı olduğunu söyledi.

EVİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI: "ÇOK KASVETLİ"

Sarıkaya'nın evi sosyal medyayı da salladı. Kimi kullanıcılar Sarıkaya'nın evini ve dekorasyonu oldukça beğenirken, kimi kullanıcılar evi çok siyah ve kasvetli buldu.

Sarıkaya'nın yatak odasında yatağın üstüne ayna koyması da dikkat çekti.

İşte Sarıkaya'nın evinden bazı fotoğraflar...

serenay11.jpg

serenay3.jpg

serenay2.jpg

serenay4.jpg

serenay5.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.