Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim yerden yere vuruldu! Nilgün Bodur kimdir?

Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim yerden yere vuruldu! Nilgün Bodur kimdir?
"Aslanlar gibi hatunum" diyerek kendine duyduğu özgüveni ortaya koyan Nilgün Bodur çıkardığı kitapla sosyal medyanın diline düştü. Kitapta yer alan pek çok ifade kullanıcılar tarafından eleştirilen ünlü yazar iddialara yanıt verdi. Peki Nilgün Bodur kimdir?

İş dünyasını bıraktıktan sonra yazarlığa başlayan ve sosyal medya platformlarında edindiği takipçilerle birlikte adını milyonlara duyuran Nilgün Bodur Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim isimli bir kitap yazdı. Bu kitap 150 binden fazla sattı ancak eleştirilerin de hedefine oturdu. Tartışma konusu haline gelen eser sonrasında Nilgün Bodur da bir açıklama yaptı.

İnternet fenomenlerine düzenlenen uyuşturucu operaysonu sonrasında bir fenomen daha kötü bir olayla ilişkilendirildi. Nilgün Bodur'un kitabındaki cümlelerin çalıntı olduğu yazıldı, çizildi ve idida edildi. Dünden bu yana en çok araştırılan isimlerin başında gelen Nilgün Bodur kaç yaşında? Nilgün Bodur nereli? Nilgün Bodur hakkındaki tüm detayları bulabileceğiniz haberimizde Nilgün Bodur'a dair bilgileri edinebilirsiniz.

Twitter'da günün en çok yazılan isimlerinden biri olan Nilgün Bodur TT listesine de ilk sıradan giriş yaptı.

nilgün bodur
 

 

Nilgün Bodur kimdir?


Nilgün Bodur 19 Kasım 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 12 yaşında kek satarak Avusturya Lisesi'nde okudu. "Sıradaki Teşekkürüm Bana Yalnış Yapanlara", "Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim" adlı iki kitabı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.