Selin Ciğerci'nin lüks yazlığının değeri adeta dudak uçuklattı! Selin Ciğerci lüks yazlığından paylaşımıyla gündem oldu!

Selin Ciğerci'nin lüks yazlığının değeri adeta dudak uçuklattı! Selin Ciğerci lüks yazlığından paylaşımıyla gündem oldu!
Magazin gündeminin yakından tanıdığı isimlerden olan Selin Ciğerci, yaptırdığı estetikler ve yeni imajı ile çok konulmuştu. Lüks yaşantısıyla da zaman zaman gündeme gelen Selin Ciğerci’nin yazlığının fiyatı ise herkesi şaşırttı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Selin Ciğerci, imajıyla, iddialı açıklamaları ve lüks yaşantısı ile yakından takip edilen isimler arasında yer alıyor. Okan Ünsal takma adıyla Wipe Out adı programa katılmasının ardından 2017 yılında pop müzik kariyerine başlamıştır.

Gerçek adının Hasan olduğu bilinen ünlü internet fenomeni Selin Ciğerci, Bebek Okan lakabıyla bilinmektedir. Özel hayatı ile çok sık gündeme gelen Selin Ciğerci’nin bu kez lüks yazlığı gündem oldu.

2 MİLYON DOLARLIK YAZLIĞINDAN PAYLAŞIM YAPTI!

selnn.jpg

Sosyal medya paylaşımları ile adından çok sık söz ettiren Selin Ciğerci, bir süredir lüks yazlığında vakit geçiriyor. Kerimcan Durmaz, Aleyna Tilki ve daha birçok ünlü isimler lüks yazlığından paylaşım yapan Selin Ciğerci, ‘’burası benim lunaparkım’’ diyerek lüks evinin bahçesinden fotoğraf paylaştı.

2022 yılında lüks evini 2 milyon dolara satın aldığı ifade edilen Selin Ciğerci’nin evi yeniden dekore ettirdiği de aktarılıyor. Lüks yazlığından yaptığı paylaşımlara birçok beğeni ve yorum alan Selin Ciğerci, lüks yaşantısı ile dikkat çekiyor. Çok sık yaşantısı ile gündeme gelen Selin Ciğerci’nin milyon dolarlık yazlığından yaptığı paylaşımlar büyük ilgi görüyor. Takipçilerinin bazıları ise yazlığı için ‘’tatil köyü gibi’’ yorumlarını yaptılar.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

4 Nisan 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Selin Ciğerci’nin gerçek adı Hasan’dır. Babası Konyalı, annesi Kastamonulu olan Selin Ciğerci transseksüeldir. Okan Ünsal ‘’Bebek Okan’’ takma isimleriyle bilinen Selin Ciğerci, Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştır. 2017 yılında ise müzik kariyerine adım atmıştır.

28 Ekim 2019’da futbolcu Gökhan Çıra ile evlenen Selin Ciğerci’nin nikah şahitliğini ise Demet Akalın yapmıştır. İki kez evlenip boşanan çift magazin 2022 yılında kesin olarak ayrılmıştır. Selin Beuty adında bir kozmetik markasına da sahip olan Selin Ciğerci, evlat edindiği bir çocuk sahibidir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.