Seda Üren geç gelen anneliğe pişman

Seda Üren geç gelen anneliğe pişman
Güzel şarkıcı Seda Üren, sahne aldığı İTÜ Denizcilik gecesinde şarkılarını seslendirdi. İlginin büyük olduğu Üren, annelikle ilgili düşüncelerini de anlattı.

İTÜ Denizcilik tarafından düzenlenen gecede sahne alan Seda Üren basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şarkıcı, “Yeniden anne olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna, “31 değil de 24-25 yaşlarında anne olsaydım en az dört çocuk yapardım. Ağır sorumlulukları var. Onların her şeyiyle ilgilenmek çok farklı... Şimdilik ikinci çocuk düşüncem yok” cevabını verdi.

Youtube tepkileri çok olumlu
Yakın geçmişte hayata geçirdiği ''Evimin Mutfağı'' adlı Youtube programıyla ilgili de konuşan güzel sanatçı, ''Çok hoş tepkiler alıyorum. Bir kere orası bir stüdyo değil. Benim evim ve evimin mutfağı. Yanı her şey doğal ve sahici. Ben bir yandan kamera karşısında hünerlerimi sergilerken, diğer taraftan çocukların ''anne hadi yemek hazır mı?'' diye bana seslenebiliyorlar. Herkes sahnedeki Seda'ya alışmış. Evinin mutfağındaki seda onlara daha ilginç ve hoş geliyor. Şu son bir haftada kariyerimde almadığım kadar mail ve mesaj aldım. Burdan sizin aracılığınız ile herkese teşekkür ediyorum.'' sözleriyle sevenlerine teşekkür etti.

seda üren fotoğraf

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.