Saruhan Hünel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

Saruhan Hünel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri
Televizyon dünyasında uzun süredir boy gösteren yakışıklı oyuncu Saruhan Hünel kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Aslı Hünel'in abisi hakkındaki her şey burada.

Türkücü Alişan ile birlikte başladığı Aynalı  Tahir dizisinde fenomen haline gelen ve o günden bu yana bu sektörde önemli karakterlerinden biri olmayı başaran Saruhan Hünel hakkında araştırmalar yapılıyor. Aslı Hünel'in sanatçı kişiliğinden dolayı da araştırılan başarılı oyuncuya dair bilgiler internette aranıyor. Peki Saruhan Hünel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri...

Saruhan Hünel, kariyerine mankenlik yaparak başladı. Oyunculuğa ilk adımını 20 yaşındaTRT için çekilen filmlerle atan Hünel, sonrasında şarkıcı Emrah ile birlikte 1992 yılında "Gündüzün Karanlığı", 1993 yılında "Yasak Sokaklar", 1998 yılında "Unutabilsem" dizilerinde oynadı. Saruhan Hünel, vatani görevini tamamladıktan sonra Aynalı Tahir dizisi ile 6 bölüm için anlaştı. Ancak dizi fenomen haline geldi ve 5 yıl devam etti. 170 bölümde rol alan Hünel, Aynalı Tahir dizisi ile şöhrete kavuştu.

Evliliği kısa sürdü
Saruhan Hünel, 2003 yılında senarist Sergin Akyaz ile evlendi Çift 2010 yılında boşandı. Hünel, 2012 yılında boşandığı eşi Sergin Akyaz'ın kaleme aldığı Araf Zamanı isimli dizide Selin Ortaçlı, Sermin Hürmeriç, Burak Sergen, Hakan Ural, Kürşat Başar, Ayşe Kökçü ile birlikte rol aldı.

saruhan hünel aslı hünel

Kardeşinin düğününe katılmamıştı
Saruhan Hünel'in kardeşi Türk sanat müziği sanatçısı Aslı Hünel'in Savaş Fatin Yurtsever ile olan düğünene katılmamıştı. Kardeşler geçtiğimiz günlerde barışmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.