Şahan Gökbakar'dan Kaz Dağları tepkisi: Kanser edip defolup gidecekler

Şahan Gökbakar'dan Kaz Dağları tepkisi: Kanser edip defolup gidecekler
Aktif olarak kullandığı Instagram hesabında günlük gelişmeleri değerlendiren açıklamalarda bulunan Şahan Gökbakar'ın hedefinde bugün Kaz Dağları'ndaki çalışma vardı. Başarılı oyuncu; "Tabiat ananın gözü yaşlı. Haberi geldi, evlatlarını öldürmüşler" dedi.

Altın aramaları sebebiyle gündemde olan ve tepkilerin her geçen gün yükseldiği Kaz Dağları ile ilgil olarak son eleştiri ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan geldi. Sinema oyuncusu Gökbakar Instagram hesabından yayınladığı mesajda çok sert ifadeler kullandı ve; “Tabiat ananın gözü yaşlı. Haberi geldi, evlatlarını öldürmüşler. İşte bunlar da tabiatın şehitleri. Üstelik kendi vatanı tarafından Kanadalıya satılmış, umursanmamış ve katledilmesine göz yumulmuş” dedi.

Yürütülen altın arama çalışmalarına ilişkin olarak Instagram hesabından paylaşım yapan Gökbakar, “Tabiat ananın gözü yaşlı. Haberi geldi, evlatlarını öldürmüşler. İşte bunlar da Tabiatın Şehitleri… Üstelik kendi vatanı tarafından Kanadalıya satılmış, umursanmamış ve katledilmesine göz yumulmuş… Olayı Kanadalı Alamos Gold şirketi yapıyor. Türkiye’den de iş birlikcileri var… Peki ya şimdi? Ne olacak biliyor musunuz? Bu toplu mezar kaldırılınca, bir de siyanürle altını işleyecekler. Yıllarca zehirlerini bu topraklara akıtıp, bütün herkesi kanser edip, bitkileri kurutup, nehirleri kaynak sularını bok edip, hayvanları öldürüp defolup gidecekler Kanadalarına… Bayrağı ağaç yaprağı olan bir ülke Kanada…” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.