Sağlık her şeyden önce gelir

Sağlık her şeyden önce gelir
Alesya Models Agency Ajansı'nın sahibi Alesya Antonova, Damga'ya konuştu. Moda sektörünün de pandemiden etkilendiğini anlatan güzel iş kadını, “Biz de maalesef kovid sebebiyle çalışmalarımızı durdurduk. İnsan sağlığı her şeyden önce gelir. Bizim için de öncelik budur” dedi

Koronavirüsün hayatımıza girmesiyle birlikte birçok iş sektörü, salgın nedeniyle zor anlar yaşamaya başladı. Bu sektörlerden birisi de hiç şüphesiz moda sektörü oldu. Moda dünyasının kovid nedeniyle zor günlerden geçtiğini anlatan Alesya Models Agency Ajansı'nın sahibi Alesya Antonova, Damga'ya konuştu. Online çalışmalar dışında tüm çalışmaları durdurklarını anlatan güzel iş kadını, “Salgın nedeniyle, çalışmamızı durdurduk. Önceliğimiz model, fotoğrafçı ve ekibimdeki diğer insanların sağlığını tehlikeye atmamak. Bizim için sağlık her şeyden önce gelir” diye konuştu.


Formumu spora borçluyum

Güzelliğini ve formunu spor yapmaya borçlu olduğunu anlatan Alesya, “Formum bedenime sürekli bakımın ve spor eğitiminin sonucudur. Karantinadayken bile, evde yoga matını yere koyuyorum ve spor yapmayi başliyorum. Tabii ki, dürüstçe itiraf ediyorum, karantinadan önce yaptığım gibi tam olarak calisma yapamiyorum. Ama spor icin günde 30-45 dakika harcliyorum . Plank tutuyorum, yerden şınav yapıyorum, karın egzersizleri yapıyorum, ayrıca 30 dakika boyunca belde hulahop çeviriyorum” dedi.


Çok şey öğrendim

Moda sektöründe ve ajans konusunda birçok şey öğrenerek iş yaşamına devam ettiğini anlatan başarılı isim, “Büyüdüm, olgunlaştım ve deneyim kazandım. Birçok zorluktan geçmek zorunda kaldım. En zor yanı, elbette, insanların güvenini kazanmaktır. İnsanlar deneyiminizi gördüklerinde sizi takip ederler. Muhtemelen bu sektörde tecrübe kazandım ve yeni bir şey denemekten korkmuyorum. Bu işi benim için çok uygun olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
 


Güzellik yarışmaları samimi değil

Güzellik yarışmalarının samimiyet içermediğini de kaydeden Ales,ya “Ben gerçekten güzellik yarışmasının hayranı değilim. Ama burada herkes kendisi için seçim yapıyor. Dolayısıyla ben güzellik yarışmalarından çıkan sonuçların çok samimi olduğuna inanmıyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.