Pınar Altuğ'a eşi ile sevişmesi hakkında şoke eden yorum

Pınar Altuğ'a eşi ile sevişmesi hakkında şoke eden yorum
Pınar Altuğ bir kez daha takipçilerinin tacizine maruz kaldı. Eşi üzerinden kendisine yazılan çirkin mesajların her geçen gün devam ettiği güzel oyuncunun hesabında bu kez de yatak odası krizi çıktı. Altuğ'un bir takipçisi; "Yağmur Bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur" dedi.

Yağmur Atacan ile evliliğinde hayranları tarafından sürekli olarak yaş konusunda eleştirilen Pınar Altuğ bu kez de cinsel hayatıyla hedef alındı. Başarılı oyuncu yüz binlerce takipçisinin bulunduğu hesabında yine bir kullanıcıyla karşı karşıya geldi.

Pınar Altuğ yine bel altı bir yorumla gündeme geldi. Eşi gibi mahrem ve özel bir konu üzerinden çirkin bir ithama maruz kalan Pınar Altuğ'a bir takipçisi; "Yağmur Bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur" yazdı. Güzel oyuncu bu mesaja  "Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten" cevabını verdi.

Oyuncu Pınar Altuğ, Instagram’ı aktif kullanan ünlülerden. Altuğ geçtiğimiz günlerde evliliklerinin 10. yılını kutladığı eşi Yağmur Atacan ile beraber bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafın altına gelen bir yorum ise herkesi şoke etti.
 

'Sizinle sevişirken...'

Altuğ’un bir takipçisi fotoğrafa “Yağmur bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur, çünkü bu tiple göz göze gelince insanın zevki gider” yazdı.


pınar altuğ yağmur atacan
 

Yine ayarı verdi

Daha önce pek çok kez hayranlarına cevap veren Pınar Altuğ yine açtı ağzını yumdu gözünü: “Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten, değil mi?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.