Örnek çiftten üzen paylaşım! Seda Erdim soyadını değiştirdi, Ümit - Seda Erdim çifti boşandı mı?

Örnek çiftten üzen paylaşım! Seda Erdim soyadını değiştirdi, Ümit - Seda Erdim çifti boşandı mı?
Sosyal medyada oldukça aktif olan ve aile hayatlarıyla örnek gösterilen Seda ve Ümit Erdim çiftinden kötü haber geldi. Seda Erdim yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı!

Sosyal medyada oldukça aktif olan ve aile hayatlarıyla örnek gösterilen Seda ve Ümit Erdim çiftinden kötü haber geldi. Seda Erdim yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı!

Instagram'da oldukça etkileşimi olan ve çocukları Ses ve Ela ile yaşadıkları mutlu aile tablosuyla bilinen fenomen çift Seda ve Ümit Erdim çiftinden kötü haber geldi.

Seda Çınar ve Ümit Erdim çifti 2017 yılında hayatlarını birleştirmiş ve dünya evine girmişti. Fenomen çiftin ilk olarak 2018 yılında Ses, 2022 yılında ise Ela isimli iki kız çocukları doğmuştu. Sosyal medyada Seda Erdim, kızı Ses ile çektiği videolarla çok sayıda anne ve çocuklarına hitap etmiş, Ses'in komik videolarıyla milyonlarca takipçiye ulaşmıştı.

18798083-728xauto.webp

Evlenmeden önce hostes olan Seda Erdim, kızı Ses dünyaya geldikten sonra mesleğini ara vermişti. Ümit Erdim ise oyunculuk ile birlikte havacılığa merak salmış ve uçuş eğitimleri alarak pilot olmak için kolları sıvamıştı. Aile yaşantılarıyla sosyal medyada örnek çift olarak gösterilen Seda - Ümit Erdim çiftine nazar değdi.

Seda Erdim soyadını değiştirdi

Son aylarda Instagram hesabında spor yaptığı görüntüleri paylaşan Seda Erdim, İstanbul ve Ankara arasında mekik dokurken, bugün yapmış olduğu bir paylaşımla kafaları karıştırdı. Aynada çektiği spor kıyafetleriyle pozunu paylaşan Seda Erdim'in soyadını değiştirdiği ve Erdim'i silip yerine Çınar yazması takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

ilk.webp

Ümit-Seda Erdim çifti boşandı mı?

Yeni kullanıcı adını Seda Çınar yapan ünlü fenomen, paylaşmış olduğu gönderiye binlerce takipçisi yorum yağmuruna tuttu. Yorumlarda " Soyadın değişmiş", "Boşandınız mı?", Soyadı değişince üzüldüm" "Seda Çınar olmuşsun, çok üzüldüm" gibi yorumlar yapıldı. Sevilen fenomenin soyadını değiştirmesinin ardından boşanma dedikoduları artmaya başladı. Seda Çınar'ın sosyal medya hesabından Ümit Erdim ile olan fotoğrafları kaldırması ise iddiaları kuvvetlendirirdi.

Ümit Erdim ve Seda Çınar'dan boşanma iddiaları haberlerinin artmasının ardından sosyal medya hesapları üzerinden yazılı bir açıklama yapılarak boşandıkları duyuruldu. Avukatlar aracılığıyla yapılan açıklamada; tarafların anlaşmalı olarak boşandıkları belirtildi.

bosanma-erdim.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.