Ölümlü Dünya 2 kadrosunda şok! O isim neden yeni filmde yok?

Ölümlü Dünya 2 kadrosunda şok! O isim neden yeni filmde yok?
Büyük başarı kazanan Ölümlü Dünya filminin devamının çekimleri başladı. Hangi ünlü isim Ölümlü Dünya 2 kadrosunda yer almadı?

Fatma Müge Yücetürk - Ali Atay’ın yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Feyyaz Yiğit, İrem Sak ve Sarp Apak gibi isimlerin rol aldığı Ölümlü Dünya 2 filminin çekimleri başladı. Kadroda yer alacak isimlere dair ilk fotoğraf paylaşılırken, ilk filmdeki önemli bir ismin yokluğu dikkat çekti.

Çekimler başladı

2018 yılında vizyona giren ilk filmin büyük başarı kazanmasının ardından devamının çekilmesine karar verilen Ölümlü Dünya serisine dair detaylar netleşmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta çekimleri başlayan Ölümlü Dünya 2 filmine dair ilk fotoğraf, filmin yönetmeni Ali Atay tarafından paylaşıldı. Paylaşım kısa sürede büyük ilgi görerek sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

O ünlü isim neden yok?

Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosunu içeren fotoğrafta yeni isimler dikkat çekerken, bir kişinin yokluğu ise merak uyandırdı. İlk filmde Zafer karakterine hayat veren Doğu Demirkol, ikinci filmin oyuncu kadrosu içerisinde yer almadı. Bu değişikliğin nedeni merak konusu olurken, Ölümlü Dünya 2 filmine katılan yeni bir oyuncu da dikkat çekti.

İşte yeni isim!

Ölümlü Dünya 2 filminde, Güldür Güldür şov programıyla tanınan Giray Altınok yer alacak.

Senaryo yazarlıklarını Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit ve Ali Atay’ın üstlendiği Ölümlü Dünya 2 filminin yönetmen koltuğunda yine Ali Atay oturuyor.

Ölümlü Dünya 2 nerede yayınlanacak?

Geçtiğimiz günlerde YouTube’da yayınlanan bir programa katılan filmin yapımcısı Timur Savcı, Ölümlü Dünya 2’nin sinemada mı yoksa dijital platformda mı yayınlanacağına henüz karar vermediklerini açıklamıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.