Oğuzhan Uğur'dan Gonca Vuslateri'ye çok sert çıkış: Sette kızları ağlattı oyuncu bozuntusu

Oğuzhan Uğur'dan Gonca Vuslateri'ye çok sert çıkış: Sette kızları ağlattı oyuncu bozuntusu
Geçen hafta Funda Esenç'in Tuğçe Selvi'ye ettiği hakaretlere tepki gösteren Gonca Vuslateri'ye davetli listesinde adını bulamadığı gerekçesiyle kendisine kötü muamele yaptığını öne süren Twitter kullanıcısnın ardından Oğuzhan Uğur da sert çıkış yaptı. Uğur Vuslateri için; 'Oyuncu bozuntusu' dedi.

Dizi dünyasına bir dönem iz bırakan Gonca Vuslateri zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. İstanbul Havalaimanı'nda yaşanan hakaret ve küfür olayında gösterdiği tepki ile konuşulan Vuslateri'ye bir kişi de adını bulmadığı için kendisine kötü davrandığı cevabını vermiş, haberlere konu olmuştu. Youtube'da çektiği komedi videolarıyla tanınan Oğuzhan Uğur da daha önce aynı sette çalıştığını söylediği Gonca Vuslateri'ye ateş püskürdü ve 3 kızı ağlattığını anlatarak; 'oyuncu bozuntusu' tanımlamasını yaptı.

'Terbiyesizlik az kalır' demişti ama...
Vuslateri, İstanbul Havalimanı'ndaki bir kadın yolcunun çalışan personele ağır hakaretlerde bulunması olayıyla ilgili, "Havaalanında yaşanan olaydan dolayı görevli arkadaştan ben bile gidip özür dilemek istedim... Bir insanı (kadını) kalçasıyla davranışıyla toplum içerisinde küçük düşürme girişimi saldırıdır ve özlük haklarımıza yapılmış linçtir. Suçtur bu. Terbiyesizlik az kalır" diyerek tepki göstermişti.
 

funda esenç

SERKAN BALBAL FUNDA ESENÇ TUĞÇE SELVİ

tuğçe selvi

funda esenç atlasglobal

FUNDA ESENÇ SOSYAL MEDYA


Funda Esenç kimdir?

Tozlu Mikrofon adlı internet sitesinin haberine göre özel bir şirkette Halkla İlişkiler uzmanı olarak çalışan Funda Esenç, aynı zamanda iletişim danışmanın olarak da mesleğini yapmaktadır. Esenç’in çalıştığı firma Feride Edige’ye ait. Feride Edige’nin 1997 yılında kurduğu Pro İletişim isimli firma, 2016 yılında Tarkan’ın iletişim danışmanlığını da üstlenmiştir. Funda Esenç Pro İletişim’in genel müdürlüğü görevinden ayrılmıştır.

Funda Esenç hakkında soruşturma açıldığı da Twitter'da iddia olarak yer aldı.


funda esenç



İki yüzlülükle suçladı
Vuslateri'nin takipçi ise şu sözlerle oyuncu ile yaşadığı tatsız bir anısını paylaştı: "Karşılamada çalıştığım bir ödül töreninde listede isminizi hemen bulamadım diye beni azarlayıp elimden listeyi çekip alan da sizdiniz oysa ki... 1 ay kadar belki oluyor... Sosyal medyadaki bu iki yüzlülük gerçekten çok üzücü. Aslında bu kadar duyarlı ve sabırlı biri değilsiniz siz de"

Tabure gelmediğ diye küfür yağdırdı
YouTube'da kanal açarak video çeken Oğuzhan Uğur, Vuslateri'nin rol aldığı filmin setinde 2 reji çalışanı ve 1 makyöz kıza küfürler ederek ağlattığını söyledi. Uğur, videosunda şu ifadeleri kullandı: "Aynı sette çalıştık. Bir tabure gelmedi diye 2 tane reji kızı, 1 makyöz kızı ağlattı biliyor musun. Ama nasıl ağlattı... Nasıl küfrediyor biliyor musun kızlara. Havaalanındaki o olaya duyar kasan oyuncu bozması var ya..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.