Nur Yerlitaş ilk kez konuştu! Basın karşısına çıkacak

Nur Yerlitaş ilk kez konuştu! Basın karşısına çıkacak
Canlı yayındaki görüntülerinde şehitlerimize yönelik ifadeleriyle kamuoyu ve sanat camiasının tepkisini çeken Nur Yerlitaş ilk kez konu hakkında açıklamada bulundu.

Stil yarışmalarındaki ani çıkışlarına herkesin alıştığı ancak şehitlerimiz hakkındaki skandal sözleri tepkiyle karşılanan modacı Nur Yerlitaş'ın ne söyleyeceği merak ediliyordu. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü günlerde ilk açıklama da geldi.

Çok yakın arkadaşlarının dahi kendisini listesinden çıkardığı Nur Yerlitaş'ın işleri de bu gelişmeler sonrasında etkilenmişti.

Şarkıcı Serkan Kaya 'Kara Gözlüm' adlı şarkısının klibinden Nur Yerlitaş'ı oynatmıştı ancak Yerlitaş'ın şehitler hakkındaki sözleri tepki alınca klip çöpe atıldı.

nur yerlitaş

'Daha ne kadar kullanacaksınız beni?'
Çıkan haberlerin ardından Nur Yerlitaş sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından basın toplantısı düzenleyeceğini açıklayarak şu mesajı yayınladı:
"Daha ne kadar kullanacaksınız beni? Basın toplantısında görüşürüz melekler... Yeter artık benim önceliğimde klip konusu yok... Hele beni takipten çıkaranlara sitemim de yok! Kaleminizi ADAM gibi kullanın. Artık söz Serkan Kaya da... Doğruyu o anlatsın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.