Murat Dalkılıç yeni sevgilisi Hande Erçel ile ilk projesini gerçekleştiriyor!

Murat Dalkılıç yeni sevgilisi Hande Erçel ile ilk projesini gerçekleştiriyor!
İki sevgilisini geride bıraktıktan sonra Murat Dalkılıç ile ilişki yaşamaya başlayan Hande Erçel, ünlü şarkıcının villasına taşındı. Daha önce eski eşi Merve Boluğur ile oynamayı planladığı filmde boşanma sürecinin ardından Merve Boluğur'un vazgeçtiği ve Ekin Türkmen'in de teklifi reddettiği öğrenildi. Dalkılıç yeni filminde yeni sevgilisini oynatacak.

İlişkileri magazin dünyasına bomba gibi düşen ve ilk anlarından itibaren büyük bir dikkatle takip edilen Hande Erçel ile Murat Dalkılıç birlikteliklerinin ilk adımlarında kazanca dönüştürmeye başlıyor. Başarılı şarkıcı güzel oyuncu sevgilisini daha önce iki kadın oyuncunun reddettiği rol için film kadrosuna aldı.

Milyonlarca hayrana sahip olan Dalkılıç ve Erçel'in birliktelikleri elbet de iyi bir gişenin habercisi de olabilir. Posta'da bu konu hakkında yer alan habere göre kategorisi gerilim olarak belirlenen filmin çekimleri ocak ayında başlayacak. Yeni sene ve yeni umutlar dileğiyle çekimlerin startını verecek olan çiftin sevenleri de şimdiden sabırsız. 

hande erçel

HEYECAN İÇİNDE
Murat Dalkılıç çekimleri sürekli ertelenen filmde Merve Boluğur ile oynayacaktı. Çift boşandı, Merve Boluğur projeden vazgeçti. Popçu bunun üzerine eski sevgilisi Ekin Türkmen’e teklif götürdü. Ancak “Hayır” cevabı aldı. Star TV’deki ‘Siyah İnci’ dizisinde oynayan Hande Erçel yakın çevresine “Murat ile başrolü paylaşacağım için çok heyecanlıyım” diyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.