Miss Turkey 2018 finali ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda

Miss Turkey 2018 finali ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda
Türkiye'nin en güzelini belirleyecek olan Miss Turkey 2018 finali için geri sayım başladı. Sabırsız bekleyişin sürdüğü bu günde Miss Turkey 2018 finali saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde finalistlerin belirlendiği Miss Turkey 2018 için artık final zamanı. 20 güzel arasından birisi birinciliğe ulaşarak hem tacını takacak hem de ülkemizi dünya güzellik yarışmasında temsil edecek.

Uzun süredir geleneeksel bir şekilde düzenlenen yarışma hakkında sürekli olarak Miss Turkey 2018 saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak sorusu soruluyor ve cevabı araştırılıyor.

Miss Turkey 2018 birincisi 24 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 22.00’de Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de yapılacak olan final gecesinde belli olacak. Her hangi bir televizyon kanalında yayını olmayan 2018 Miss Turkey finali internet üzerinden canlı olarak takip edilecek.
 


Geçen sene kim kazanmıştı?


21 Eylül perşembe günü, Miss Turkey 2017 Itır Esen, Miss Turkey 2017 Universe ise Aslı Sümen seçilmişti. Ancak organizasyon yetkilileri Twitter'dan yaptığı paylaşımlar nedeniyle Esen'in tacının geri alındığı açıklamış ve yeni Miss Turkey 2017 Aslı Sümen olmuştu.

Finale kalan isimleri alttaki görsele tıklayarak görebilirsiniz.



Miss turkey 2018 finalistleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.