Miss Turkey 2018 birinci kim oldu! İşte tacı takan isim

Miss Turkey 2018 birinci kim oldu! İşte tacı takan isim
Türkiye'nin merakla beklediği yarışmada birinci belirlendi. Miss Turkey 2018 birinci kim oldu? Tacı takan finalist ülkemizi dünya güzellik yarışmasında temsil edecek. İşte o isim...

Günlerdir kimin kazanacağı yönünde çeşitli tahminler yapılan Miss Turkey 2018 finalistleri arasından birinci belli oldu. 226 aday arasından kalan 20 finalist ile gerçekleştirilen final gecesi birbirinden heyecanlı anlara sahne şahitlik etmemizi sağladı. Saat 22.20 itibariyle Miss Turkey'in sosyal medya hesabı Youtube kanalından yayınlanmaya başlayan gece ışık gösterileriyle start aldı. Ardından da finalistler sahneye çıkmaya başladı.

Organizasyonda sıra finaldeki adayların tanıtımına geldi. İsmi anons edilen podyumda yürüyerek kendisini tanıttı. Sizler de Miss Turkey 2018 finalistlerinin isimlerini, katıldıkları yerleri ve yaşlarını detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Miss turkey 2018 finalistleri
 


Kendilerini gösterdiler


İsimleri tek tek söylenen finalistler podyuma çıkarken tüm adaylar daha sonra birlikte izleyenlerin önünde toplu halde bir gösteri sergiledi. Ardından da adayların birlikte geçirdikleri anlar ekranlara yansıtıldı.


miss turkey 2018 finali
 


Sosyal medyada büyük ilgi


Televizyon yayını bulunmayan yarışmaya sosyal medyada büyük bir rağbet vardı. Fenerbahçe-Beşiktaş maçının da izlenmeye engel olamadığı akşamda Miss Turkey birincisinin belirleneceği organizasyon ilgiyle izlendi.
 


Miss Turkey 2018 birincisi kim oldu?


Jüri üyelerinin güçlükle karar verdiği yarışmanın birincisi belirlendi. 20 aday içerisinden güzellik tacını takan isim gece sonunda eklenecektr.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.