Mika Can Raun “Gece Bitemez” şarkı sözleri

Mika Can Raun “Gece Bitemez” şarkı sözleri
Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun müzik piyasasına atılıyor. İşte ünlü fenomenin “Gece Bitemez” isimli şarkısının sözleri…

Fatma Müge Yücetürk - Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla adından söz ettiren Mika Can Raun şarkı çıkardı. Raun’un sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak duyurduğu şarkısının sözleri ne?

Mika Can Raun, Instagram ve TikTok hesaplarından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Şarkı çıkaracağını açıklayan sosyal medya fenomeni, çalışmasının ismini ve görselini de paylaştı. Single çalışmasının adının “Gece Bitemez” olduğunu belirten Mika Can Raun yeni şarkısının 4 Mayıs 2023 gecesi yayınlanacağını da açıkladı. Raun, yeni çalışmasını duyurduğu paylaşımında, “Gece Bitemez ‘’ adlı ilk Single’ım ( Şarkım ) Klibi İle beraber 4 Mayıs Cuma’ya bağlanan Perşembe gecesi ‘’ 00.00 ‘’ da sizlerle..” ifadelerine yer verdi.

Ünlü sosyal medya fenomeninin şarkı çıkaracağını açıklamasının ardından, Mika Can Raun’un “Gece Bitemez” isimli single şarkısının sözleri de araştırılmaya başlandı. Mika Can Raun’un 4 Maysı 2023 günü yayınlanacak olan yeni şarkısının sözleri, parça yayınlandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Mika Can Raun kimdir?

Mika Can Raun, 9 Temmuz 2001’de İstanbul Büyükada’da dünyaya geldi. 22 yaşındaki fenomen, yengeç burcu. Babası Rum asıllı olan Mika Can Raun’un annesi ise Şanlıurfalı. Halen Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde eğitim gören Raun, şarkı sözleri ve şiirler yazmaktadır. Sosyal medya üzerinden yayınladığı videolarla tanınan Mika Can Raun, sonraki dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla dikkatleri üzerine çekmişti.

Gözaltına alınmıştı

Mika Can Raun, 2022 yılında Türk parasını tuvalete atarken video çektiği için polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Mikaraun isimli kullanıcı adı ile yer aldığı Instagram’da 1 milyon takipçisi bulunan Mika Can Raun’un YouTube’da ise 200 binden fazla abonesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.