Melis Sezen’in sevgilisi Atilla Bingöl kim? Atilla Bingöl kaç yaşında, hangi şirketin sahibi?

Melis Sezen’in sevgilisi Atilla Bingöl kim? Atilla Bingöl kaç yaşında, hangi şirketin sahibi?
Genç ve güzel oyuncu Melis Sezen hangi isimle aşk yaşıyor? İşte Melis Sezen’in gündeme bomba gibi düşen yeni erkek arkadaşı…

Ali Birerdinç - Son yılların en dikkat çeken oyuncuları arasında yer alan Melis Sezen, gönlünü ünlü bir iş adamına kaptırdı. Haberin sosyal medyada yayılmaya başlaması ile birlikte Melis Sezen’in gizemli aşkının kim olduğu da merak konusu oldu. Peki Melis Sezen’in oldukça samimi bir şekilde görüntülendiği kişi kim? İşte tüm merak edilen cevaplar…

Ünlü oyuncu Melis Sezen’in iş insanı Atilla Bingöl ile birlikte olduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Bugüne kadar hiçbir erkek arkadaşı görüntü vermeyen güzel aktristin Bingöl ile aşk yaşadığının öğrenilmesinin ardından Atilla Bingöl’ün hayatı da araştırılmaya başladı. Sezen’in hayranları ve magazinseverler Atilla Bingöl’ün kaç yaşında olduğunu ve ne iş yaptığını sorguluyor. 

Atilla Bingöl kimdir?

Melis Sezen’le yaşadığı aşkla gündeme gelen Atilla Bingöl, 18 Kasım 1981 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. 41 yaşındaki Bingöl, akrep burcu. 2000 yılında iş hayatına adım atan Atilla Bingöl, aynı yıl Ekip Organizasyon şirketini kurdu. 2007 yılında Tinkon Group şirketini kuran Bingöl, 2016 yılında ise Esnaf Restaurant zincirlerini kurdu. Yatırımlarına 2020 yılında kurduğu Xkitchen Akıllı Mutfaklar zinciri ile devam eden iş insanı, 2021 yılında Xdeliver dağıtım lojistik firmasını, 2023 yılında ise ABR Yachting yat kiralama & satış firmasını kurarak çalışmalarına devam etti.

Atilla Bingöl’ün Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Atilla Bingöl’ün, 31 bin takipçili bir Instagram hesabı bulunuyor. Kullanıcı adı @atillabingol olan hesapta 52 tane gönderi yer alıyor. Öte yandan Bingöl, Twitter platformunda da oldukça aktif. @AtillaBingol ismiyle Twitter’da yer alan Bingöl’ün, platformu 2009 yılında katıldığı görülüyor.

Daha önce de ünlü bir güzelle birlikte olmuştu

Öte yandan Atilla Bingöl’ün Melis Sezen’den önce de ünlü bir oyuncu ile birlikte görüntülendiği ortaya çıktı. Bingöl’ün, 2022 yılının başlarında Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı “Asuman” karakteri ile tanınan Hazal Çağlar ile aşk yaşadığı öğrenildi.

Atilla Bingöl’ün ilk eşi kim?

Melis Sezen ile yeni bir ilişkiye başlayan Atilla Bingöl’ün bir dönem Feyzan Bingöl ile evli olduğu da biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.