Mehtap Bayri'nin baba acısı!

Mehtap Bayri'nin baba acısı!
Dizi dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Mehtap Bayri babasının vefatıyla sarsıldı. Güzel oyuncu bu acı haberi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Mehtap Bayri kimdir?

Deliyürek'te Yusuf'un kardeşi rolünde gönülleri fetheden ve o günden bu yana dizi sektörünün en değerli oyuncularından biri haline gelen Mehtap Bayri'nin babası yaşamını yitirdi. Kalk Gidelim dizisinde rol alan güzel oyuncu bu gelişmeyi sosyal medyada paylaştı.

'Kalbim yanıyor babam'
Sevilen oyuncu Mehtap Bayri'nin babası Yaşar Bayri hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, hayranlarını da yasa boğdu. Babasıyla fotoğraf paylaşan Bayri, "Babam... Kalbim yanıyor babam" notunu yazdı. Oyuncunun babası geçtiğimiz günlerde apar topar hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

mehtap bayri

Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri, 15 Mart 1977 tarihinde Mardin, Nusaybin'de doğmuştur. Babası öğretmen olduğu için görevi dolayısı ile orada olduğundan Nusaybin'de doğmuştur. Aslen Düzce'lidir. Babası Düzce'ye tayin olduktan sonra çocukluğu Düzce'de roman mahallesinde geçmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.