Mehmet Erdem ve Seda Sayan'dan platonik aşk açıklaması!

Mehmet Erdem ve Seda Sayan'dan platonik aşk açıklaması!
Geçtiğimiz günlerde Duymayan Kalmasın programında açıklanan 'Seda Sayan Mehmet Erdem'e platonik aşk duyuyor' iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Söz konusu programa katılan Sayan ile ne söyleyeceği merak edilen Erdem konu hakkında ilk kez konuştu.

Pop müziğin önemli isimlerinden Mehmet Erdem katıldığı etkinlikte Seda Sayan'ın kendisine platonik aşk beslediği iddiaları hakkında konuştu.

Magazin gündemine düşen Erdem, Sayan’ın kendisine platonik bir aşk duyduğuna dair sorularına; “Şaka yapmış olay buraya kadar gelmiş. Öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Öyle geldi geçti” şeklinde yanıt verdi. Mehmet Erdem, muhabirlerin ‘Böyle bir aşka nasıl bakarsınız?’ şeklindeki sorularına ise; ” Özel hayatımdır ve bu konularda konuşmak istemiyorum, sizin de saygı göstermenizi bekliyorum” dedi.

seda sayan

Bugün Duymayan Kalmasın'a yeni klibinde düet yaptığı Cefi ile katılan Seda Sayan da konu hakkında açıklamada bulundu.

Özür dilemiş!
Sayan haberlerin ardından Erdem'i arayarak özür dilediğini belirterek; Mehmet "Erdem sahneye çıkınca gözümü indiremedim. Gözümü kulağımı ayıramadım. O kadar güzel program yapıyor ki... Repertuarı da çok güzeldi. Dinlemeye gittiğimde sahneden inene kadar Mehmet'ten gözümü çekemedim. Çok tatlı ve sempatik adam. Ben de bunu Demet Akalın'a söyledim, o da durur mu? Mehmet Erdem'i ertesi gün aradım, özür diledim. Mehmet Erdem'in hayatında biri var, platnoik aşk diye bir şey yok bana böyle şeyler ters" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.