MasterChef Beyza kimdir, aslen nereli? MasterChef Beyza Huri Aydın kaç yaşında, evli mi? İşte Instagram hesabı

MasterChef Beyza kimdir, aslen nereli? MasterChef Beyza Huri Aydın kaç yaşında, evli mi? İşte Instagram hesabı
Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jürisinde yer aldığı MasterChef'te yarışmacı Beyza Huri Aydın'ın hayatı merak ediliyor. Peki MasterChef Beyza kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte Instagram hesabı..

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen MasterChef'te düelloların ardından ana kadro belli olmaya devam ediyor. MasterChef yarışmacıları son bölümde düello için büyük mücadelede bulundu. Peki MasterChef Türkiye'de yarışan Beyza Aydın kimdir?

MASTERCHEF BEYZA AYDIN KİMDİR?

Yeni sezonun dikkat çeken ismi Beyza Aydın 23 yaşında ve aslen Konyalıdır. Beyza, Fransa’dan gelerek MasterChef Türkiye’ye katılmıştır. Genç isim yemek yapma konusundaki yeteneği ve iddialı tavırlarıyla dikkat çekmiştir.

Yarışmaya büyük bir motivasyonla katılım sağlayan Beyza, "Sürekli yemek yapan birisiyim ve bugün buraya hayalimi gerçekleştirmeye geldim" diyerek, yemek yapma konusundaki arzusunu ve hayallerini ifade etmiştir.

BEYZA AYDIN INSTAGRAM HESABI

Genç yarışmacı ayrıca sosyal medya hesabında da paylaşım yapmaktadır. Beyza Aydın'ın Instagram hesabında 190 bine yakın takipçi bulunuyor. Aydın, aynı zamanda influencerlık da yapmakta.

Yarışma için bir paylaşım yapan isim paylaşımına ''MasterChef maceramız devam ediyor. Hayallerimi gerçekleştirmeye vesile olan bu yolda, bir adım daha atmış oldum. Güzel dilekleriniz ve desteğiniz için önce aileme sonra sizlere teşekkür ederim'' şeklinde not düşmüştü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.