Marc Bartra'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Jessica Goicoechea kimdir?

Marc Bartra'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Jessica Goicoechea kimdir?
Trabzonspor'un başarılı stoperi Marc Bartra'nın İspanya basınında Jessica Goicoechea ile çıkan görüntüleri gündeme damga gibi düştü. Bordo mavililer genç model hakkında araştırmalarda bulunarak kim olduğunda dair bilgiler elde etmeye çalışıyor. Peki, Marc Bartra'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Jessica Goicoechea kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı gibi bilgiler haberimizde.

Trabzonspor'un başarılı stoperi Marc Bartra'nın İspanya basınında Jessica Goicoechea ile çıkan görüntüleri gündeme damga gibi düştü. Bordo mavililer genç model hakkında araştırmalarda bulunarak kim olduğunda dair bilgiler elde etmeye çalışıyor. Peki, Marc Bartra'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Jessica Goicoechea kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı gibi bilgiler haberimizde.


 

ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ

Marc Bartra'nın, model Jessica Goicoechea ile birlikte olduğu iddiaları İspanyol basınında yer alıyordu. Bartra konuyla ilgili olarak da, "Her şey yalan. Kimseyle birlikte değili ve çok mutluyum" açıklaması yapmıştı. Marc Bartra, Jessica Goicoeche ile bir fotoğrafını Instagram'da hikaye olarak yayınladı ve saniyeler geçmeden apar topar sildi. Ancak görüntüyü gazeteci Abel Planelles kaydetmişti. Planelles'in Bartra'nın yayınladığı hikayeyi TikTok'ta paylaşması üzerine, yıldız oyuncunun bunu neden hemen sildiği hakkında dedikodular yapılmaya başlandı.


 

Jessica Goicoechea kimdir?

Yakışıklılığı ile İspanya'daki en gözde isimlerden biri olan Marc Bartra'nın adı magazin gündeminden düşmüyor. İspanyol oyuncunun son olarak Jessica Goicoechea ile çıkan görüntüleri manşetlerdeki yerini aldı. Jessica Goicoechea 22 Kasım 1986 tarihinde İspanya'nın Barselona kentinde doğdu. 26 yaşında. Boyu 1.67 metre olan güzel yıldız daha önce La Fantasia filminde oynadı. Ünlü model, puma, calvin klein ve victoria's secret gibi dünya markalarıyla çalıştı. Goicoechea, 1.7 milyon takipçisi ile sosyal medyada fenomen hale geldi.

Jessica Goicoechea

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.