Magazin gündemini sallayan iddia! Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya evleniyor, nikah tarihleri belli oldu!

Magazin gündemini sallayan iddia! Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya evleniyor, nikah tarihleri belli oldu!
Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ile ilgili gündeme gelen evlilik iddiası şok etti! Acun Ilıcalı’nın, 10 gün önce doğum gününde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’ya evlilik teklif ettiği ve ikilinin evlenmeye karar verdiği öne sürüldü.

Türkiye’nin en ünlü isimlerinden biri olan medya patronu Acun Ilıcalı, yıllardır televizyon ekranlarında izleyiciler için sunduğu programlar ile adından söz ettiriyor. Son yıllarda kariyerinde yeni adımlar atarak adından söz ettiren ve Türkiye’nin en zengin isimleri arasında yer alan Acun Ilıcalı, bir süredir kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşıyordu. Ilıcalı ile Altunkaya çiftinin evlilik kararı aldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda Var Mısın Yok Musun programında yarışmacı olarak yer alan Şeyma Subaşı ile aşk yaşamış ve ardından Subaşı ile evlenmişti. Çiftin kızları Melisa dünyaya geldikten bir süre sonra ikili boşanarak kendi yollarını çizmişti. Şeyma Subaşı’nın ardından Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan Ilıcalı’nın, genç sevgilisi ile nikah masasına oturmaya hazırlandığı iddia edildi. İşte detaylar…

ŞOK EDEN EVLİLİK KARARI

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile yollarını ayırdıktan sonra kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başladı. Uzun bir süredir aşk yaşayan ünlü çiftten Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sevgilisinin doğum gününü sürpriz yaparak kutlamış, sosyal medya paylaşımında da romantik sözlere yer vermişti. Ünlü televizyoncunun genç sevgilisine doğum gününde evlilik teklif ettiği ve ikilinin evlenmeye karar verdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

NİKAH TARİHLERİ BİLE BELLİ OLDU

İlişkilerini gözlerden uzak şekilde yaşamayı tercih eden Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya çiftinin evleneceği iddiaları kısa sürede sosyal medya ve magazin gündeminde yankı buldu. Çiftin evlilik kararı aldıktan sonra bir de nikah günü belirlediği iddia edildi. İddialara göre Acun Ilıcalı ile sevgilisi Altunkaya, Eylül ayında nikah masasına oturacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.