Kerimcan Durmaz mastürbasyon videosu için ceza alacak mı

Kerimcan Durmaz mastürbasyon videosu için ceza alacak mı
Kerimcan Durmaz birkaç gün önce Instgram hesabından yayınladığı uygunsuz bir video ile gündeme oturmuştu. Konuşulmaya devam edilen Durmaz, bir takipçisine verdiği cevapla da skandalın ateşine adeta benzin dökmüştü. Şimdi ise herkes Kerimcan Durmaz'ın ceza alıp almayacağını merak ediyor. İşte detaylar...

3 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu hesaptan mastürbasyon videosu yayınlayayan Kerimcan bu görüntüleri anında silmişti. Görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını ve kendisine gelen bir videoyu avukatına atmak isterken herkesle paylaştığını dile getiren ünlü DJ'ye tepkiler sürüyor. Sanat ve magazin camiasından pek çok isim hedefine sosyal medya fenomenini alırken Tuğba Ekinci destek vermişti. En çok merak edilen konu ise Kerimcan Durmaz'ın cezala alıp almayacak olması.

Ününü borçlu olduğu mecralardan biri olarak adledilen Instagram'da yayınladığı skandal görüntülerle adından söz ettiren Kerimcan Durmaz'ın takipçilerinin büyük bir çoğunluğunun çocuk yaşta olması olayı farklı bir noktaya çekiyor. Bursa'da avukatlık yapan Merve Saruhan Aydıngöz ile Melih Altıkardeş Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Kararın ne olacağı merakla bekleniyor.

kerimcan durmaz uygunsuz video

kerimcan durmaz tuğba ekinci

kerimcan durmaz mastürbasyon

Demi Rose sosyal medyayı sallıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.