Karaciğer yetmezliği ile mücadele eden ve organ nakli bekleyen Ufuk Özkan’dan bir yeni açıklama daha geldi

Karaciğer yetmezliği ile mücadele eden ve organ nakli bekleyen Ufuk Özkan’dan bir yeni açıklama daha geldi
Son günlerde yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelen 48 yaşındaki ünlü oyuncu Ufuk Özkan’dan bir yeni açıklama daha geldi.

48 yaşındaki ünlü oyuncu Ufuk Özkan, son günlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni projesi için kilo verme çalışmalarına başlayan ve uyguladığı diyetle 5-6 kilo vermek isterken hızlı bir şekilde 17 kilo veren Ufuk Özkan, bağışıklık sisteminde yaşadığı sorunla birlikte karaciğer yetmezliğ hastalığına yakalandı. Acil olarak organ nakline ihtiyacı olan ve nakil başvurusunda bulunan oyuncudan bugün yeni bir açıklama geldi.

Ufuk Özkan’ın sağlık sorunlarının ortaya çıkması ve gündeme gelmesi ile birlikte ünlü oyuncu sosyal medyadan bir açıklama yaparak organ nakline ihtiyacı olabileceğini dile getirmişti. Doktor gözetimi altında olan ve haftaya hastaneye yatacak olan Özkan’ın kardeşi Umut Özkan da abisinin durumuyla ilgili paylaşımda bulunarak bilgi vermişti. Bu süreçte peş peşe açıklamalarda bulunan Ufuk Özkan’dan bir yeni açıklama daha geldi. Özkan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya da teşekkür etti. İşte detaylar…

UFUK ÖZKAN’DAN YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye’de birçok dizi ve filmde rol alarak geniş kitlelere ulaşan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, özellikle de Emret Komutanım ve Geniş Aile dizileri ile kariyerinde sıçrama yakaladı. Adını geniş kitlelere duyuran ve geniş bir hayran kitlesi olan başarılı oyuncu, son günlerde ise yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile sevenlerini üzdü. Karaciğer yetmezliği ile mücadele eden Özkan, organ nakli için başvuruda bulunarak sıraya girmişti. Ünlü oyuncu, yeni bir açıklama yaparak teşekkür mesajı paylaştı.

FAHRETTİN KOCA’YA VE TÜM SEVENLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Yer alacağı yeni proje için sıkı bir diyet uygulayan ve kontrolsüz şekilde hızla 17 kilo veren Ufuk Özkan’a, karaciğerinin iflas etmesiyle birlikte siroz teşhisi kondu. Ünlü oyuncunun 12 ay içinde acil olarak karaciğer nakline ihtiyacının olduğu ve sirozun da üçüncü evresinde olduğu öğrenildi. Sosyal medyadan teşekkür mesajı paylaşan Ufuk Özkan, “Tüm sevenlerime ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkürler. Çok cesaret kattınız bana” ifadelerini dile getirdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.